Închide meniul
Foto

Adrian Mutu, un părinte fericit: „La mulţi ani, prinţesă! / Te iubesc, tată!” Cum arată fiica sa cea mare

Publicat: 11 iunie 2021, 18:41 / Actualizat: 11 iunie 2021, 20:43

Reclamă
Adrian Mutu, un părinte fericit: „La mulţi ani, prinţesă! / Te iubesc, tată!” Cum arată fiica sa cea mare

Profimedia

Adrian Mutu, primele transferuri la FC U Craiova

Adrian Mutu şi-a felicitat fiica cea mare cu un mesaj postat pe contul de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, un părinte fericit: „La mulţi ani, Prinţesă! / Te iubesc, tată!”

„La mulţi ani, Prinţesă! Nu pot să descriu în cuvinte cât de mult te iubesc!”, i-a transmis „Briliantul” fiicei sale în vârstă de 15 ani.

View this post on Instagram


A post shared by Adrian Mutu (@adrian10mutu)

„Te iubesc, tată. Îţi mulţumesc”, i-a răspuns aceasta.

Reclamă

Adriana Lea și Maya Vega, în vârstă de 13 ani, sunt fiicele lui Mutu din căsătoria cu Consuelo. Acestea locuiesc alături de mama lor, în Republica Dominicană.

Mutu mai are doi băieţi: pe Mario, în vârstă de 19 ani, cu Alexandra Dinu, şi pe Tiago, în vârstă de 4 ani, cu Sandra, actuala sa soţie.

Invitaţia lui Selly pentru Adrian Mutu

Născut la Craiova, cel mai tare vlogger de la noi, Selly, se oferă să îi fie ghid lui Mutu prin oraş, după ce „Briliantul” a semnat cu FC U Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

„Pe Adi Mutu, eu l-am cunoscut. E un om foarte tare. Dacă Mutu vrea să cunoască mai bine Craiova, mă sună pe mine şi îi explic acolo. Care sunt zonele bune, care sunt zonele rău famate”, a spus Selly.

Adrian Mutu, antrenor la FC U Craiova: „Nu am venit să fac act de prezență”

Adrian Mutu a fost prezentat oficial la FC U Craiova 1948, la începutul lunii. Mutu a semnat un contract valabil pe 2 ani cu Craiova lui Mititelu.

„Este o perioadă de discuții, negociem cu jucători. Nu avem un obiectiv clar. Vom vorbi mai puțin și vom face foarte multe. Mulțumim familiei Mititelu, sper să le răsplătesc încrederea cu rezultate. Obiectivele sunt pe foaie. Eu sunt un antrenor ambițios, am obiective oricum.

Nu am venit să fac act de prezență.M-a convins setea de performanță a echipei. Nu situația materială, nu asta contează. E o echipă nou-promovată, sunt și eu tânăr. Împreună vrem să creștem, să avem performanță”, a spus Adrian Mutu la conferinţa de prezentare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și