Închide meniul

Adrian Mutu a fost prezentat oficial la FC U Craiova 1948: „Nu am venit să fac act de prezenţă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2021, 17:36

Adrian Mutu a fost prezentat oficial la FC U Craiova 1948: „Nu am venit să fac act de prezenţă!

as.RO

Adrian Mutu a fost prezentat oficial la FC U craiova 1948

Adrian Mutu, prezentat oficial la FC U Craiova 1948. Mutu a plecat de la naţionala de tineret a României şi a semnat un contract valabil pe 2 ani cu Craiova lui Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este o perioadă de discuții, negociem cu jucători. Nu avem un obiectiv clar. Vom vorbi mai puțin și vom face foarte multe. Mulțumim familiei Mititelu, sper să le răsplătesc încrederea cu rezultate. Obiectivele sunt pe foaie. Eu sunt un antrenor ambițios, am obiective oricum. Nu am venit să fac act de prezență.M-a convins setea de performanță a echipei. Nu situația materială, nu asta contează. E o echipă nou-promovată, sunt și eu tânăr. Împreună vrem să creștem, să avem performanță”, a spus Adrian Mutu la conferinţa de prezentare.

Adrian Mutu, prezentat oficial la FC U Craiova 1948: „Am avut mereu parte de presiune”

Adrian Mutu a avut un mesaj şi pentru suporteri la conferinţa de prezentare. Totodată, Mutu a spus că este conştient că va fi sub presiune la FC U Craiova 1948.

Le mulțumesc suporterilor pentru primire, dar trebuie să fim conștienți că vom juca într-o ligă mult mai bună. Doar prin muncă, disciplină, seriozitate și răbdare ne vom putea realiza obiectivele”„Nu mă ascund că îmi place să studiez în fiecare zi. Sunt multe lucruri pe care vreau să le îmbunătățesc. Probabil vor fi situații de care mă voi lovi pe parcursul acestui sezon”„Nu uitați că nu sunt singur. Am staff-ul de la U21, băieții pe care i-am găsit aici”„Crezi că nu știu ce înseamnă România? Am venit de afară? Am avut mereu parte de presiune. Și la România U21 am avut. Eu cred că nu o să vedeți niciodată critici publice din partea familiei Mititelu. Normal că vor fi discuții. Dar atât timp cât sunt constructive, n-am niciun fel de problemă”, a mai spus Adrian Mutu, prezentat la FC U Craiova 1948.

Adrian Mutu, experienţă limitată ca antrenor

Adrian Mutu a fost instalat pe banca selecționatei de tineret în ianuarie 2020. „Briliantul” a strâns 7 meciuri la conducerea tricolorilor mici. Bilanțul său este unul pozitiv: 3 victorii, 3 remize și o singură înfrângere

Reclamă

Mutu a debutat ca antrenor la FC Voluntari, în 2018. El a reușit atunci să-i salveze pe ilfoveni de la retrogradare, câștigând cu 4-1 la general barajul împotiva Chindiei Târgoviște. „Briliantul” a mai stat şi pe banca lui Al Wahda U21.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și