Închide meniul

Adevărul din spatele negocierilor dintre Dan Petrescu și Al Faisaly! De ce nu a mai ajuns „Bursucul” în Arabia Saudită şi ce echipă îl doreşte

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iunie 2021, 11:36

Adevărul din spatele negocierilor dintre Dan Petrescu și Al Faisaly! De ce nu a mai ajuns „Bursucul în Arabia Saudită şi ce echipă îl doreşte

Dan Petrescu , în timpul unei conferinţe de presă

Hepta

Presa din Arabia Saudită a scris că Dan Petrescu ar fi urmat să încaseze 1,5 milioane de euro pe sezon la Al Faisaly. Deșii jurnaliștii din Golf au dat mutarea ca și efectuată, românul ar fi fost nemulțumit de aspectul financiar al contractului. Concret, potrivit digisport.ro, salariul „Bursucului” ar fi fost mult mai mic în realitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce a refuzat Dan Petrescu să meargă în Arabia Saudită

Deși ar fi urmat să primească 1,5 milioane de euro ep sezon, nu toată suma i-ar fi revenit lui Dan Petrescu. Fostul antrenor de la CFR Cluj era nevoit să-și plătească și staff-ul din acești bani.

Acum, Aleqt.com notează că Dan Petrescu a intrat pe o listă scurtă a șeicilor de la Al Faisaly. Românul nu mai este prioritatea numărul 1, fiind concurent pe post cu un antrenor italian și unul spaniol.

De asemenea, aceiași jurnaliști din Arabia Saudită precizează că Dan Petrescu este dorit și la Al Nassr, echipă pe care trebuie să o transforme în campioană.

Kayserispor este ultima echipă pregătită de Dan Petrescu. „Bursucul” a semnat la începutul anului, dar a rezistat însă doar 8 meciuri în Turcia.

Reclamă

„Busucul” aşteaptă oferte şi din România

Fostul antrenor de la CFR Cluj ia în calcul și o revenire în România. „Bursucul” vrea însă o echipă unde să se bată la titlu.

„Sunt liber de contract, deci orice ofertă o accept indiferent de unde vine. Era ideal să găsesc o echipă în Romania, dar în momentul de faţă nu am avut nici o ofertă. Ştiţi că sunt un antrenor pretenţios”, a spus Dan Petrescu, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și