Închide meniul

„Rezultatele sunt un dezastru!” Dan Petrescu, băgat în depresie de naţionala lui Rădoi: „Nu ai scuze!” Ce a spus despre viitorul său

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2021, 23:43

Reclamă
„Rezultatele sunt un dezastru! Dan Petrescu, băgat în depresie de naţionala lui Rădoi: „Nu ai scuze! Ce a spus despre viitorul său

Dan Petrescu are mari probleme. CFR Cluj, învinsă de FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dan Petrescu spune că rezultatele din ultima perioadă de la echipa naţională sunt un adevărat dezastru. Naţionala României a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în mandatul lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a pierdut pe linie în ultimele 4 meciuri. Două înfrângeri au fost de-a dreptul ruşinoase: cu Armenia şi Georgia.

Rezultatele, în ultimul timp, la echipa naţională, sunt un dezastru. Nu ai scuze în momentul în care pierzi cu Georgia şi Armenia, chiar nu ai ce să spui. E dureros şi doare. Iată că am ajuns foarte rău, nu mai reuşim să ne calificăm nici la europene, nici la mondiale„, a spus fostul antrenor al CFR-ului pentru sport.ro.

Dan Petrescu aşteaptă oferte şi din România

Petrescu e liber de contract după ce s-a despărţit în iarnă de Kayserispor. Antrenorul spune că aşteaptă oferte şi din România.

Sunt liber de contract, deci orice ofertă o accept indiferent de unde vine. Era ideal să găsesc o echipă în Romania, dar în momentul de faţă nu am avut nici o ofertă. Ştiţi că sunt un antrenor pretenţios„, a mai spus Dan Petrescu.

Reclamă
Reclamă 4

Petrescu a primit mulţumiri de la Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a plecat de la CFR Cluj după ce a cucerit titlul, succes pentru care i-a mulţumit lui Petrescu.

„Am venit cu încredere aici, mi-am asumat contextul. Faptul că suntem bucuroşi acum, înseamnă că am fost inspirat. (…) Este şi meritul lui Dan Petrescu, au făcut o muncă bună. Am continuat ce au lăsat ei aici”, a declarat Edi Iordănescu, la Digi Sport.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și