Închide meniul
Foto

Scandal în familia lui Denis Drăguş. Acuzaţii dure la adresa internaţionalului român. „Să-ți fie rușine!”

Publicat: 12 iunie 2021, 14:20

Reclamă
Scandal în familia lui Denis Drăguş. Acuzaţii dure la adresa internaţionalului român. „Să-ți fie rușine!”

Profimedia

Denis Drăguş, în tricoul echipei naţionale

Denis Drăguş are o relaţie cu Vanessa încă din perioada în care evolua la Viitorul. Cei doi şi-au botezat ieri fiica, pe Gloria, în vârstă de cinci luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş nu şi-a chemat părinţii la botezul fiicei sale

De la eveniment au lipsit părinţii fotbalistului legitimat în Italia, la Crotone. Gestul a fost taxat printr-un mesaj dur de o verişoară a lui Drăguş. Familia acestuia o bănuieşte pe Vanessa pentru răcirea relaţiilor.

„Îmi pare rău că scriu această postare despre verișorul meu, Denis Drăguș, pe care-l iubeam cu toții și ne bucuram de reușitele lui de fiecare dată, care doar noi, cei din neam știm câte eforturi a depus unchiul meu, Mihai Drăguș, ca să ajungă unde este el acum!

Aș vrea să ajungă aceste mesaj și la iubita lui, Vanessa. Oare tu, ca iubită, fiind alături mereu de el, nu ai simțit că îi lipsește ceva pentru a fi pe deplin fericit și împlinit în seara botezului?

Lipsa părintilor lui la cel mai important eveniment din viata voastră de până acu… foarte trist! Nu mă așteptam să ne invitați pe noi, verișorii, bunicii… Dar părinții?…

Reclamă

Oare ai fi ajuns persoana publică fără ajutorul părinților, fără suportul și munca lor? Sau te-a crescut Vanessa de mic copil și noi am trăit altă realitate?”, a scris Bianca, într-o postare citată de prosport.ro.

Drăguş, scandal în familie: „Oare în Biblie scrie să-ți urăști părinții?”

Potrivit publicaţiei citate, Drăguş a rupt relaţia cu părinţii săi de doi ani, iar aceştia nu şi-au văzut nepoata.

„Vanessa… din câte citeam pe contul tău de Facebook pozezi într-o fată cu suflet imens, care ajuți copiii, donezi, compui scrisori cu 10.000 de metafore etc… Tu știi mai bine… Oare având sufletul atât de bun și făcând atâtea minuni, nu puteai să mai adaugi o minune pe lista ta?

Reclamă 4 / 0/3

Să-ți fie rușine și ție și iubitei tale ca nu știți să vă apreciați părinții! Buni, răi, sunt ai voștri! Denis, te cunosc, în adâncul sufletului tău ți-ai fi dorit mai mult aseară… Îl cinstiți pe Dumnezeu prin postări, dar oare în Biblie scrie să-ți urăști părinții?

Va veni o zi în care vei suna degeaba, va fi prea târziu și vei realiza ce greșeală imensă ai facut… Vreau să ajungă acest mesaj la voi și să vă bagați mințile în cap, o viață aveți și 2 părinți. Încă o dată rușine, pe mine nu mă interesează viața voastră, mă deranjează oamenii fără caracter și de fiecare dată când o să am ocazia am să bat obrazul acestor specimene de oameni!

P.S: Sunteți și voi părinți!”, a mai scris vreişoara lui Drăguş pe Facebook.

Denis Drăguş, debut la echipa naţională la 19 ani

În vârstă de 21 de ani, Denis Drăguş a jucat 9 meciuri pentru Crotone în sezonul trecut din Serie A. El a fost împrumutat de italieni pentru un sezon de la Standard Liege, care l-a transferat cu 1,8 milioane de euro de la Viitorul, în 2019.

Drăguş a bifat şi două meciuri pentru echipa naţională de seniori, în 2018, când avea doar 19 ani.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și