Închide meniul
Foto

Adrian Mititelu Jr a primit un avertisment după ce l-a adus pe Mutu la Craiova

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2021, 9:09

Adrian Mititelu Jr a primit un avertisment după ce l-a adus pe Mutu la Craiova

Adrian Mititelu Jr., reacţie după victoria dramatică cu Voluntari

Instagram Adrian Mititelu Jr

„E bine că a ales un proiect foarte bun, acolo unde Adrian Mititelu îi pune pe masă condiții extrem bune, iar dacă ai răbdare cu Adi și nu vrei să îți dărâme toate zidurile din prima, atunci o să vedeți unde o să ajungă echipa cu acest antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr a primit un avertisment din partea lui Mihai Stoichiţă

Adi Mutu, deși a fost un fotbalist ofensiv vă garantez că este un antrenor echilibrat. Nu se aruncă niciodată pe atac nebunește, doar de dragul spectacolului, ci are un echilibru între apărare și atac.

Nu o să vedeți niciodată la Adi Mutu că neglijează apărarea. Este atent la toate detaliile, iar lui Mutu nu îi place să vorbească prea mult, ci îi place să muncească. O să vă convingeți la Craiova de toate aceste lucruri.

Eu zic că o să facă treabă bună în viitorul sezon de Liga 1, deși nu o să îi fie deloc ușor. Liga 2 este diferită de Liga 1, iar lotul trebuie întărit foarte mult”, a spus Stoichiţă pentru ediţie.ro.

Mititelu Jr. se distrează cu băuturi scumpe

În lipsa tatălui său, Adrian Mititelu Jr., cel poreclit „Prinţul Olteniei” este cel care conduce destinele la FC U Craiova. Acesta l-a adus pe banca tehnică pe Adrian Mutu și promite surprize uriașe în sezonul viitor.

Reclamă

Cu o lună în urmă, Adrian Mititelu Jr. a sărbătorit pe cinste la Mamaia. Fiul patronului oltenilor a comandat, la un club de fiţe, cea mai scumpă şampanie.

Băutura i-a fost adusă pe imnul UEFA Champions League, chiar înainte ca FC U Craiova să obţină promovarea în Liga 1. Pe de altă parte, Mititelu Jr a uitat şi de problemele tatălui său, aflat după gratii.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și