Închide meniul

Zinedine Zidane a făcut praf un reporter! „Este o ruşine ce faci! Vino aici, să vorbim fără cameră”. Întrebarea care l-a scos din minţi

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2021, 9:45

Reclamă
Zinedine Zidane a făcut praf un reporter! „Este o ruşine ce faci! Vino aici, să vorbim fără cameră. Întrebarea care l-a scos din minţi

Profimediaimages

Zinedine Zidane a făcut praf un reporter

„Încă mă întrebi aceleaşi întrebări proaste că până acum? Slujba ta este o ruşine. Întotdeauna este la fel cu tine. Te cunosc şi tu mă ştii. Vino aici! Vreau să vorbesc cu tine fără camera video”, a spus Zidane, conform DirectoGol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinedine Zidane a făcut praf un reporter!

Zidane l-a tras deoparte pe reporter şi i-a făcut semn cameramanului să nu mai filmeze. Între cei doi a urmat o discuţie ferită de ochii lumii, prin care Zinedine a ţinut să lămurească lucrurile cu mai vechiul său „prieten”.

Pe de altă parte, întrebarea reporterului nu era lipsită de substrat. Zinedine Zidane e la cuţite cu conducere lui Real Madrid după plecarea de pe „Santiago Bernabeu”. Florentino Perez l-a „iertat” de 10 milioane de euro şi acum e deranjat de reacţia francezului după despărţire.

Conform spaniolilor de la ABC, în momentul în care Zidane a revenit la Real Madrid, ar fi avut o clauză în contract prin care, în cazul în care demisiona, trebuia să plătească 10 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

Totuşi, Perez a acceptat plecarea lui Zidane, fără a-i mai cere uriaşa sumă. Acesta este motivul pentru care Florentino a fost supărat de dezvăluirile antrenorului.

Tehnicianul francez a explicat care sunt motivele pentru care a plecat de la Real Madrid. ”Mi-aș fi dorit ca relația cu președintele Florentino Perez să fie alta”, anunță fostul mare jucător al galacticilor.

„Plec deoarece clubul nu-mi oferă încrederea de care am nevoie. Plec pentru că nu mai simt că acest club îmi mai oferă încrederea de care am nevoie, nu-mi oferă sprijinul pentru a construi ceva pe termen mediu sau lung.

Reclamă

M-am născut un învingător şi am fost aici pentru a câştiga trofee, dar dincolo de asta sunt fiinţele umane, emoţiile, viaţa şi am senzaţia că aceste lucruri nu au fost apreciate şi că nu s-a înţeles că dinamica unui mare club se menţine aşa. Într-un fel, chiar mi s-au adus reproşuri. Mi-aş fi dorit ca relaţia mea cu clubul şi cu preşedintele, în ultimele luni, să fie puţin diferită de cea a altor antrenori”, spunea Zidane, la despărţire.

Zinedine Zidane a câștigat 11 trofee alături de Real Madrid

În vârstă de 48 de ani, tehnicianul francez a preluat prima dată Real Madrid în ianuarie 2016. În doar doi ani şi aproape cinci luni, el a câştigat nouă trofee cu formaţia madrilenă: de trei ori consecutiv Liga Campionilor (2016-2018), campionatul Spaniei în 2017, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2016 şi 2017, şi Cupa Mondială a cluburilor, în aceiaşi ani.

Francezul a revenit la conducerea tehnică a echipei Real Madrid la 11 martie 2019 după 284 de zile de la plecarea sa, în locul lui Santiago Solari. În al doilea mandat, el a cucerit titlul în Spania şi Supercupa Spaniei, în sezonul 2019/2020. Zinedine Zidane a câştigat 11 trofee ca antrenor principal al Real Madrid.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și