Închide meniul

Farul şi Viitorul sunt tot mai aproape de fuziune. Anunţul făcut de Gică Popescu

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2021, 12:48 / Actualizat: 14 iunie 2021, 19:32

Reclamă
Farul şi Viitorul sunt tot mai aproape de fuziune. Anunţul făcut de Gică Popescu

Hepta

Gică Hagi a primit o lovitură în această vară

Farul şi Viitorul sunt tot mai aproape de fuziune, spune Gică Popescu. E mutarea care va face fericiţi toţi oamenii din judeţul Constanţa. Preşedintele clubului patronat de Gică Hagi a anunţat că este o chestiune de zile până se va ajunge la un acord final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Au avansat (n.n. negocierile dintre Viitorul și Farul). Sper să se rezolve în cât mai scurt timp, în câteva ore, zilele următoare. Cred că șansele de performanță vor fi foarte mari dacă cele două echipe se unesc. Farul rămâne o echipă mare în fotbalul românesc. Cred că este cel mai bine dacă cele două echipe se vor uni.

Mereu am avut în plan să ducem acest proiect pe o treaptă superioară. Nu am putut anul trecut, dar noi vrem să facem un pas către performanță, să ducem clubul către o altă dimenisune, dar nu putem face asta singuri. Există tatonări și sperăm să facem pasul către o nouă dimensiune a clubului”, a declarat Gică Popescu, pentru prosport.ro.

Echipele lui Hagi și Marica ar putea juca pe un stadion modern la Constanța. Noua entitate ar urma să poarte numele echipei fanion a orașului, Farul, la care Hagi a jucat în tinereţe.

Gică Hagi ar putea reveni în antrenorat

Gică Hagi ar putea reveni în antrenorat chiar la nou echipă.

Reclamă

„O să aflați săptămâna viitoare. Eu am tras speranțe să nu își ia acest an de odihnă pe care el și l-a luat pentru că era obosit. S-a văzut cât de mult ne-a lipsit și a lipsit fotbalului românesc. Eu îmi doresc din tot sufletul să revină pe bancă, să revină pe banca noastră”, a spus Gică Popescu, potrivit ProSport.

De când Hagi a lăsat-o pe Viitorul, constănțenii au schimbat trei antrenori. Spaniolul Ruben de la Barrera a rezistat doar 3 luni, Rednic a stat 4 luni, iar acum echipa din Ovidiu este condusă de Cătălin Anghel. Acesta a fost numit în funcție pe 9 aprilie 2021.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:54 LIVE VIDEODanemarca – Canada e în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan s-a terminat 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:50 Toate calculele pentru lupta la titlu din Grecia! Cum poate deveni PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, campioană 17:40 Gigi Becali, patru transferuri de Champions League la FCSB. Anunţ euforic: „Fac două echipe!”. Avertisment pentru Dan Şucu 17:03 VIDEO„Mbappe, Mbappe!” Imagini colosale cu Florentino Perez şi primarul Madridului: „Copiii spun mereu adevărul” 16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” 16:21 Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris 16:15 LIVE VIDEOWest Brom – Southampton, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Norwich, egal cu Leeds la barajul de promovare în Premier League 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului 15:48 VIDEOCarlo Ancelotti a făcut show la parada lui Real Madrid! L-a invitat la dans pe Camavinga în fața a zeci de mii de fani 15:26 „Numere de top!” Ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma! Vezi toate știrile
Citește și