Închide meniul

Farul şi Viitorul sunt tot mai aproape de fuziune. Anunţul făcut de Gică Popescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2021, 12:48 / Actualizat: 14 iunie 2021, 19:32

Farul şi Viitorul sunt tot mai aproape de fuziune. Anunţul făcut de Gică Popescu

Hepta

Gică Hagi a primit o lovitură în această vară

Farul şi Viitorul sunt tot mai aproape de fuziune, spune Gică Popescu. E mutarea care va face fericiţi toţi oamenii din judeţul Constanţa. Preşedintele clubului patronat de Gică Hagi a anunţat că este o chestiune de zile până se va ajunge la un acord final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Au avansat (n.n. negocierile dintre Viitorul și Farul). Sper să se rezolve în cât mai scurt timp, în câteva ore, zilele următoare. Cred că șansele de performanță vor fi foarte mari dacă cele două echipe se unesc. Farul rămâne o echipă mare în fotbalul românesc. Cred că este cel mai bine dacă cele două echipe se vor uni.

Mereu am avut în plan să ducem acest proiect pe o treaptă superioară. Nu am putut anul trecut, dar noi vrem să facem un pas către performanță, să ducem clubul către o altă dimenisune, dar nu putem face asta singuri. Există tatonări și sperăm să facem pasul către o nouă dimensiune a clubului”, a declarat Gică Popescu, pentru prosport.ro.

Echipele lui Hagi și Marica ar putea juca pe un stadion modern la Constanța. Noua entitate ar urma să poarte numele echipei fanion a orașului, Farul, la care Hagi a jucat în tinereţe.

Gică Hagi ar putea reveni în antrenorat

Gică Hagi ar putea reveni în antrenorat chiar la nou echipă.

Reclamă

„O să aflați săptămâna viitoare. Eu am tras speranțe să nu își ia acest an de odihnă pe care el și l-a luat pentru că era obosit. S-a văzut cât de mult ne-a lipsit și a lipsit fotbalului românesc. Eu îmi doresc din tot sufletul să revină pe bancă, să revină pe banca noastră”, a spus Gică Popescu, potrivit ProSport.

De când Hagi a lăsat-o pe Viitorul, constănțenii au schimbat trei antrenori. Spaniolul Ruben de la Barrera a rezistat doar 3 luni, Rednic a stat 4 luni, iar acum echipa din Ovidiu este condusă de Cătălin Anghel. Acesta a fost numit în funcție pe 9 aprilie 2021.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
Vezi toate știrile
Citește și