Închide meniul
Foto

„Ce, mă, vrei statui? Stai blând că nu prindem loc nici la tribuna 1!” Gabi Balint, reacţie antologică după ce Hagi, Popescu şi Dorinel au fost trimişi la tribuna a doua la EURO 2020

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2021, 22:59 / Actualizat: 15 iunie 2021, 15:09

Reclamă

Gabi Balint, reacţie antologică după ce Hagi, Popescu şi Munteanu au fost umiliţi la EURO 2020. Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Dorinel Munteanu au stat la tribuna a II-a la meciul Austria-Macedonia de Nord, în timp ce la VIP au stat politicieni şi oficiali FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La primul meci din istoria EURO disputat în România, legendele fotbalului nostru au stat la tribuna a doua. În schimb, oficialii FRF și mai mulți oameni politici au ocupat locuri la VIP, conform gsp.ro.

Gabi Balint a avut o reacţie antologică pe reţelele de socializare. „Pele” a făcut referire şi la discursul lui Gică Hagi din 1998, când cerea statui pentru el şi colegii săi din „Generaţia de Aur”.

Gabi Balint, reacţie antologică după ce Hagi, Popescu şi Munteanu au fost umiliţi la EURO 2020

Ce mă, vrei statui? Stai blând că nu prindem loc nici la tribuna 1!„, a fost mesajul lui Balint scris pe o poză în care apare alături de Gică Hagi.

Reclamă

Reacția FRF după ce Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu au fost umiliți pe Arena Națională

Mihai Stoichită, directorul tehnic de la FRF, susţine că întregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu oferă invitaţii.

FRF a primit o cotă de bilete pe care a trebuit să o repartizeze, eu am vrut să-mi cumpăr bilete și nu am putut, mai mult nu știu. Colegi de-ai mei din Federație nu au fost participanți la meci, pentru că nu au prins bilete. Nu știu cine a mai fost acolo, dar ei au putut fi invitați de UEFA. Eu am stat într-o parte și am văzut cum a văzut Gică și ceilalți, dacă nu am primit bilete pentru asta, ce era să facem”, a declarat Mihai Stoichiță, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu Vezi toate știrile
Citește și