Închide meniul

Reacția FRF după ce Hagi, Popescu și Munteanu au fost umiliți la Euro 2020: „Nu am avut locuri la VIP”

Alexandru Ivan Publicat: 14 iunie 2021, 21:53

Reacția FRF după ce Hagi, Popescu și Munteanu au fost umiliți la Euro 2020: „Nu am avut locuri la VIP

AS.ro

Reacția FRF după scandalul de la Austria - Macedonia de Nord

La primul meci din istoria Euro disputat în România, legendele fotbalului nostru au stat la tribuna a doua. În schimb, oficialii FRF și mai mulți oameni politici au ocupat locuri la VIP.  Toate astea în condițiile în care Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu sunt cei mai selecționați jucători din istoria echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția FRF după ce Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu au fost umiliți pe Arena Națională

Mihai Stoichită, directorul tehnic de la FRF, susţine că întregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu oferă invitaţii.

„Nu trebuie să ironizăm această situație, e puțin exagerat, e până la urmă un meci, nimeni nu a contestat valoarea foștilor jucători.

Reclamă

Nu noi organizăm Campionatul European, noi suntem invitați de forul european. Eu am vrut să iau pentru mine niște bilete și nu am putut. Nu știu cum se organizează treaba asta, e un comandament total diferit față de noi, birourile sunt pe National Arena. Nu ne aparține această organizare și noi am fost și ca Gică, Dorinel sau cine a mai fost invitat la acest eveniment.

Vă spun ce știu! E și o situație specială cu pandemia, e mare cererea din străinătate, din ce am auzit. Eu îmi cer scuze dacă vreți, dar nu e vorba de greșeală aici. Eu cred că FRF ar fi repartizat pe cei menționați în locuri VIP, dacă ar fi avut posibilitatea. La Romexpo, din ce îmi aduc aminte, FRF și-a cerut scuze prin președinte.

Reclamă

FRF a primit o cotă de bilete pe care a trebuit să o repartizeze, eu am vrut să-mi cumpăr bilete și nu am putut, mai mult nu știu. Colegi de-ai mei din Federație nu au fost participanți la meci, pentru că nu au prins bilete. Nu știu cine a mai fost acolo, dar ei au putut fi invitați de UEFA. Eu am stat într-o parte și am văzut cum a văzut Gică și ceilalți, dacă nu am primit bilete pentru asta, ce era să facem”, a declarat Mihai Stoichiță, la Digi Sport.

Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu, umiliți pe Arena Națională

La VIP au stat mai mulţi oameni politici precum Ludovic Orban, Anca Dragu, Dan Barna sau Nicuşor Dan, pe lângă oficialii FRF Răzvan Burleanu sau Mihai Stoichiţă.

Gheorghe Popescu a declarat că se aştepta să primească alt bilet, la oficială. „În protocolul cu UEFA, s-a acordat o cotă-parte de 700 de bilete Primăriei. Atât! Ulterior, aceste 700 de bilete au fost împărţite, jumătate-jumătate, între Primărie şi Guvern. Şi am cumpărat pentru prieteni din cota Guvernului, toate erau la tribuna a II-a”, a declarat Popescu pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Dorinel Munteanu a spus că a fost deranjat de faptul că nu a primit bilet la oficială, subliniind că a luat în considerare chiar să nu mai meargă la meci.

Gheorghe Hagi a afirmat la rândul său că a încercat să se bucure de meci și să ignore alte aspecte: „N-am o problemă. Am vrut să văd meciul, am stat unde am avut loc, mi-a plăcut partida, atât pot să spun. În rest, n-am nimic de comentat”.

La VIP au stat mai mulţi oameni politici precum Ludovic Orban, Anca Dragu, Dan Barna sau Nicuşor Dan, pe lângă oficialii FRF Răzvan Burleanu sau Mihai Stoichiţă.

Toți cei care au avut locuri la VIP au beneficiat de un protocol de lux. A fost amenajat un restaurant, în care toate oficialitățile au avut parte de mâncare și băutură la discreție.

 

 

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” 20:49 „Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami 20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România
Diverse • 17:14
FOTO
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România! Detalii fabuloase despre evenimentul colosal, care va costa o avere
Gică Popescu, reacţie tranşantă după ce Rapid a intrat în cursa pentru transferul lui Louis Munteanu
Liga 1 • 14:46
„Nu se face asta!” Gică Popescu, reacţie tranşantă după ce Rapid a intrat în cursa pentru transferul lui Louis Munteanu
Scandal la meciul FCSB - Sepsi! Ce s-a întâmplat în parcare!
Liga 1 • 17 mart., 22:21
Scandal la meciul FCSB – Sepsi! Ce s-a întâmplat în parcare! Gigi Becali a fost acuzat direct: „A trecut la următorul nivel”
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe selecţionerul Edi Iordănescu. Anunţul lui Mihai Stoichiţă
Echipa naţională • 17 mart., 8:25
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe Edi Iordănescu. Ce se întâmplă înainte de EURO 2024