Închide meniul
VIDEO

Un altfel de EURO! Vedeta care a dat 35.000 de euro pe un pat. Se adaptează la greutatea şi înălţimea clientului

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2021, 15:38

Reclamă
Un altfel de EURO! Vedeta care a dat 35.000 de euro pe un pat. Se adaptează la greutatea şi înălţimea clientului

Profimediaimages

Vedeta care a dat 35.000 de euro pe un pat

Vedeta care a dat 35.000 de euro pe un pat! Marcos Llorente, starul lui Atletico Madrid şi al naţionalei Spaniei, nu se uită la bani când vine vorba de relaxare. Mijlocaşul are un pat în valoare de 35.000 de euro care îi sigură „odihna perfectă”, scrie eleconomista.es.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Materialele din care este format patul sunt 100% naturale, fără compuşi chimici. Acestea reuşesc să îl protejeze de poluarea electromagnetică. Perna, salteaua și pătura sunt termoreglabile, evitând orice transpirația sau frigul, impedimente care pot opri odihna.

Înainte de a cumpăra patul, specialiştii efectuează un studiu şi îl adaptează la înălţimea şi greutatea clientului. În acest fel, este posibilă îmbunătăţirea şi perfecţionarea controlului corpului în timpul somnului.

Sursa: eleconomista.es

Şi Cristiano Ronaldo are un pat de 36.000 de euro

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristian Ronaldo, a dezvăluit cum reuşeşte să oprească procesul de îmbătrânire. Ronaldo a cumpărat un pat de 36.000 de euro, la fel ca Llorente, iar iubita sa este în culmea fericirii.

„Când dorm aici e ca şi cum sunt pe un noz. Simt diferenţa de la o zi la alta şi nu l-aş schimba pentru nimic!”, a scris Georgina pe Instagram.

Reclamă
Sursa: Instagram Georginagio
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și