Închide meniul
VIDEO

Un altfel de EURO! Vedeta care a dat 35.000 de euro pe un pat. Se adaptează la greutatea şi înălţimea clientului

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2021, 15:38

Reclamă
Un altfel de EURO! Vedeta care a dat 35.000 de euro pe un pat. Se adaptează la greutatea şi înălţimea clientului

Profimediaimages

Vedeta care a dat 35.000 de euro pe un pat

Vedeta care a dat 35.000 de euro pe un pat! Marcos Llorente, starul lui Atletico Madrid şi al naţionalei Spaniei, nu se uită la bani când vine vorba de relaxare. Mijlocaşul are un pat în valoare de 35.000 de euro care îi sigură „odihna perfectă”, scrie eleconomista.es.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Materialele din care este format patul sunt 100% naturale, fără compuşi chimici. Acestea reuşesc să îl protejeze de poluarea electromagnetică. Perna, salteaua și pătura sunt termoreglabile, evitând orice transpirația sau frigul, impedimente care pot opri odihna.

Înainte de a cumpăra patul, specialiştii efectuează un studiu şi îl adaptează la înălţimea şi greutatea clientului. În acest fel, este posibilă îmbunătăţirea şi perfecţionarea controlului corpului în timpul somnului.

Sursa: eleconomista.es

Şi Cristiano Ronaldo are un pat de 36.000 de euro

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristian Ronaldo, a dezvăluit cum reuşeşte să oprească procesul de îmbătrânire. Ronaldo a cumpărat un pat de 36.000 de euro, la fel ca Llorente, iar iubita sa este în culmea fericirii.

„Când dorm aici e ca şi cum sunt pe un noz. Simt diferenţa de la o zi la alta şi nu l-aş schimba pentru nimic!”, a scris Georgina pe Instagram.

Reclamă
Sursa: Instagram Georginagio
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și