Închide meniul

Juan Camara, Tudorie şi Marinescu, OUT de la Universitatea Craiova! Oltenii au anunţat şi 4 jucători noi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 iunie 2021, 20:22

Juan Camara, Tudorie şi Marinescu, OUT de la Universitatea Craiova! Oltenii au anunţat şi 4 jucători noi

Facebook Universitatea Craiova

Juan Camara a plecat de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a despărţit astăzi de Jun Camara, Alexandru Tudorie şi Andrei Marinescu. Anunţul a fost făcut de olteni pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juan Camara, Tudorie şi Marinescu, OUT de la Universitatea Craiova

Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că s-a despărțit de fotbaliștii Alex Tudorie, Juan Cámara și Andrei Marinescu. Mult succes în continuare!„, au anunţat oltenii.

De asemenea, Universitatea Craiova a anunţat şi 4 jucători noi.

„Gustavo Di Mauro și Jovan Markovic revin la Știința după ce au fost împrumutați sezonul trecut la Ajman Club, respectiv Academica Clinceni. Alexandru Mărieș a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 5 ani, în timp ce Denis Rusu a semnat un contract valabil pentru un an. Le dorim mult succes în familia alb-albastră”, a mai transmis Universitatea Craiova.

David Lazar a semnat deja cu Universitatea Craiova

Oltenii au dezvăluit pe pagina de Facebook că David Lazar a semnat un contract valabil pe 4 ani cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Reclamă

Universitatea Craiova a plătit deja suma de transfer, mai exact 200.000 de euro.

Goalkeeper-ul giurgiuvenilor a stat între buturile naţionalei o singură dată, în amicalul cu Belarus, de anul trecut, încheiat 5-3.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și