Închide meniul

Universitatea Craiova a anunţat primul transfer! Internaţionalul român a semnat pe 4 ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2021, 12:46

Universitatea Craiova a anunţat primul transfer! Internaţionalul român a semnat pe 4 ani

Avertismentul lui Marinos Ouzounidis

Hepta

„Oficial | BUN VENIT LA ȘTIINȚA, DAVID! 👋

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat un contract valabil pe 4 ani cu opțiune de prelungire pentru încă un an cu David Lazar. Noul nostru goalkeeper se află în cel mai înalt punct al carierei sale de până acum, a debutat în echipa națională a României toamna trecută, reușind, de asemenea, să impresioneze în campionatul intern.
Îi dorim mult succes lui David Lazar în familia alb-albastră. #BunVenitDavid”, e mesajul postat de olteni.

Universitatea Craiova a anunţat primul transfer! David Lazar a semnat

Universitatea Craiova a plătit deja suma de transfer, mai exact 200.000 de euro. Mutarea s-a realizat cu o zi înaintea derby-ului cu FCSB şi a fost oficilizată abia azi.

Lazar a fost titular de drept la Astra şi a făcut pasul la naţionala României. A fost rezerva lui Florin Niţă în înfrângerile reprezentativei tricolore cu Armenia (2-3) şi Germania (0-1), din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022. Goalkeeper-ul giurgiuvenilor a stat între buturile naţionalei o singură dată, în amicalul cu Belarus, de anul trecut, încheiat 5-3.

David Lazar a fost dorit şi de campioana României, în iarnă. A ratat însă transferul la CFR Cluj. De această dată, când a auzit că este dorit de Craiova, le-a cerut conducătorilor clubului să îl lase să plece.

Reclamă

Mirko Pigliacelli poate pleca de la Universitatea Craiova

Venirea lui David Lazar poate duce la plecarea lui Mirko Pigliacelli. Italianul îşi doreşte să revină în ţara natală, chiar dacă mai are un an de contract cu echipa din Bănie. „Îmi doresc să-l readuc pe Mirko în Italia şi lucrez la asta. El este un jucător de bază pentru Universitatea Craiova, echipă care şi anul acesta este în primele trei echipe ale campionatului.

Depinde ce-şi doreşte clubul şi ce intenţii are preşedintele. Altfel, în mercato există oferte, apar diverse oportunităţi” a declarat agentul lui Mirko Pigliacelli, Danilo Caravello, pentru tuttomercatowebb.com.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și