Închide meniul
Foto

Fiul lui Cristi Borcea, Mihai Angelo, a terminat liceul. Sora lui geamănă, Melissa, este de o frumuseţe răpitoare

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2021, 8:59

Reclamă
Fiul lui Cristi Borcea, Mihai Angelo, a terminat liceul. Sora lui geamănă, Melissa, este de o frumuseţe răpitoare

Marea iubire a lui Cristi Borcea, cucerită definitiv de bărbatul cu care l-a înlocuit pe milionar

Mihaela Borcea și Cristi Borcea | Hepta

„Puiul meu drag, Mihai Angelo, Coco – cum te-am alintat de când ai venit pe lume, acum cu ocazia absolvirii te felicităm din toată inima, dragul meu trebuie să îți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus. Tot acum când toate porțile ți se deschid, îți doresc să simți că cel mai îndrăzneț vis poate deveni realitate, nu uita că vei ieși întotdeauna invingător, deci luptă cu toate forțele pentru a-ți atinge scopurile!!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Cristi Borcea şi al Mihaelei, Mihai Angelo, a absolvit liceul

Mulțumesc școlii, cadrelor didactice pentru implicarea și profesionalismul de care au dat dovadă atâția ani!! Noi, familia ta, vom fi mereu alături de tine, te vom sprijini și te vom susține oricând și oriunde necondiționat!! Zbori cât mai departe puiul nostru!! Te iubim mult!!”, a scris Mihaela Borcea pe rețelele de socializare.

Cum arată Antonio Melissa, sora geamănă a lui Angelo

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, Melissa, este de o frumuseţe rar întâlnită. Aceasta are trăsături unice pentru vârsta ei. O poză postată de aceasta, cu un an în urmă, îi scoate în evidenţă frumuseţea şi i-a uimit pe fani.

Mihaela Borcea este cea care s-a ocupat de creşterea celor 3 copii pe care îi are cu fostul şef de la Dinamo. Melissa, Angelo și Patrick nu sunt deloc implicaţi în viaţa publică.

Cristi Borcea are 9 copii care au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria, cu Alina Vidican, Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu și Milan și gemenele Indira și Rania, cu Valentina.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și