Închide meniul
Foto

Pilar Rubio a încins rețelele de socializare! Soţia lui Sergio Ramos s-a pozat topless. Arată demenţial la 43 de ani!

Publicat: 16 iunie 2021, 14:09

Reclamă
Pilar Rubio a încins rețelele de socializare! Soţia lui Sergio Ramos s-a pozat topless. Arată demenţial la 43 de ani!

pilarrubio_oficial Instagram

Pilar Rubio a încins rețelele de socializare. Soţia legendei de la Real Madrid arată demenţial la 43 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pilar Rubio a încins rețelele de socializare! Soţia lui Sergio Ramos s-a pozat topless

Partenera de viaţă a lui Sergio Ramos a pozat topless pe reţelele de socializare. Fanii au fost uluiţi de felul în care arată Pilar la 43 de ani. „Incredibil de frumoasă” sau „Creaţia lui Dumneze pusă într-o poză”, au scris fanii în secţiunea de comentarii.

Pilar şi Sergio se află în vacanţă, unde sărbătoresc doi ani de căsnicie.

View this post on Instagram


A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial)

Reclamă

Pilar Rubio arăta incredibil după naşterea celui de-al patrulea copil! Imagini de necrezut cu soţia lui Sergio Ramos

În 2020, reţelele de socializare erau împânzite de vestea că Pilar Rubio, soţia fundaşului lui Real Madrid, Sergio Ramos, a născut al patrulea copil al cuplului.

Prezentatoarea TV şi-a uimit cele cinci milioane de urmăritori de pe Instagram atunci când a postat poze cu ea în costum de baie la trei săptămâni după naştere.

Pilar Rubio nu pare că ar fi trecut vreodată prin procesul sarcinii, mai ales cu doar trei săptămâni în urmă. Este greu de imaginat ce disciplină, dietă şi exerciţii fizice au fost necesare pentru ca frumoasa soţie a lui Sergio Ramos să arate astfel la 19 zile după ce a născut.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă aflu încă în proces de adaptare. (…) Este o chestiune de muncă şi constanţă”, scria ea la 11 zile după naştere.

„Vreau să transmit că, având grijă de tine în timpul sarcinii, va fi bine ulterior atât pentru copil cât şi pentru mamă”, a precizat frumoasa iberică.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și