Închide meniul
VIDEO

SuperPrieteni! Gică Popescu îşi face debutul în televiziune cu 4 superinterviuri, miercuri, la Antena 1!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2021, 19:45 / Actualizat: 23 iunie 2021, 13:41

SuperPrieteni! Gică Popescu îşi face debutul în televiziune cu 4 superinterviuri, miercuri, la Antena 1!

SuperPrieteni, de Gică Popescu

SuperPrieteni, de Gică Popescu

SuperPrieteni! Gică Popescu îşi face debutul în televiziune ca reporter! SuperPrieteni e cea mai tare producţie a verii. Fostul căpitan al Barcelonei va avea invitaţi numai unul şi unul. Regele Hagi, legenda Carles Puyol şi Baloanele de Aur Figo şi Stoicikov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, Hristo Stoicikov, Luis Figo şi Carles Puyol, aşa cum nu i-ai văzut niciodată. Bernabeu şi Camp Nou îşi deschid portile pentru Popescu şi invitaţii lui.

SuperPrieteni! Gică Popescu îşi face debutul în televiziune

Un Super Reportaj la curtea Regelui Hagi. Toate secretele Academiei care reinventeaza fotbalul din România!

Gica Popescu îl scoate pe marele Stoicikov la o partidă de pescuit în inima Deltei Dunării. Mămăliga e din partea casei!

Figo şi povestea momentului care a uimit Planeta Fotbal. Cum a trădat-o pe Barcelona pentru Real Madrid.

Reclamă

Puyol dezvăluie secretele Barcelonei din perioada când a fost căpitanul uneia dintre cele mai frumoase echipe din istoria fotbalului.

SuperPrieteni, de Gică Popescu, film eveniment la Antena 1. Si pe AS.ro. Primul episod, miercuri, pe 23 iunie, de la 23.45, după Observatorul de Noapte!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani Vezi toate știrile
Citește și