Închide meniul

„Cred că ne-am înţeles!” Gigi Becali, dezvăluiri de la negocierile cu Zdenek Ondrasek. „Vrei la FCSB, trebuie să munceşti”

Mihai Ispas Publicat: 17 iunie 2021, 20:51

Reclamă
„Cred că ne-am înţeles! Gigi Becali, dezvăluiri de la negocierile cu Zdenek Ondrasek. „Vrei la FCSB, trebuie să munceşti

Hepta

Gigi Becali, dezvăluiri de la negocierile cu Zdenek Ondrasek

Gigi Becali a vorbit despre negocierile cu Zdenek Ondrasek şi a declarat că aşteaptă răspunsul final în această seară. Durata contractului a fost singura problemă, potrivit şefului FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a spus Gigi Becali despre negocierile cu Zdenek Ondrasek

”Da, am negociat azi cu el! El a cerut un contract valabil doi ani, eu i-am spus că-i ofer doar pe un an. Dacă nu va fi de acord, aia e. Dar nu cred. Voi avea răspunsul lui final în seara asta, dar eu cred că ne-am înțeles.

Dacă va juca 70% din meciurile viitorului sezon, atunci automat contractul i se va prelungi cu încă un an. Eu nu mai aduc jucători care doar să ia bani și atât. Vrei la FCSB, trebuie să muncești și să demonstrezi că ai valoare”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

Cine e Zdenek Ondrasek

Zdenek Ondrasek are 32 de ani şi a jucat ultima dată la Viktoria Plzen. El are 2 goluri şi 7 selecţii pentru echipa naţională a Cehiei.

Atacantul măsoară 1,86 metri, fiind un jucător pe placul lui Gigi Becali, care şi-a propus să aducă jucători cu talie la FCSB.

Reclamă

Ondrasek a mai jucat la echipe precum Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia și FC Dallas.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și