Închide meniul
EXCLUSIV

Torje le spulberă speranțele ”câinilor”: ”Dacă Dinamo era vicecampioană, lua 3 milioane pe Deian!” Cât crede că pot încasa pe Sorescu

Silviu Corneanu Publicat: 18 iunie 2021, 14:09

Reclamă
Torje le spulberă speranțele ”câinilor”: ”Dacă Dinamo era vicecampioană, lua 3 milioane pe Deian!” Cât crede că pot încasa pe Sorescu

Gabi Torje

Gabi Torje, într-un interviu pentru AntenaSport

Torje le spulberă speranțele ”câinilor” în ceea ce privește suma de bani pe care ar urma să o încaseze pe Sorescu. Fostul mijlocaș al lui Dinamo susține că Deian nu va putea fi vândut pe mai mult de 700.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Deian juca așa cum a jucat, iar Dinamo era vicecampioană, luau 3 milioane pe el. Așa pot să ceară 7-8 sute de mii pe el, maxim. E foarte greu să se ia bani mulți pe Sorescu, în momentul de față”, a spus Torje într-un interviu pentru AntenaSport.

Torje le spulberă speranțele ”câinilor”

Torje îl cunoaște foarte bine pe jucătorul de 23 de ani. Gabriel susține că Sorescu este gata să facă pasul către o echipă de afară.

Nu se uită nimeni doar la fotbalist, individual, toată lumea se uită la performanțele echipei. Cu cât ai mai multe performanțe, cu atât poți să vinzi jucători pe bani mai mulți.

Este un fotbalist valoros, a facut pasul și la echipa națională. Cu siguranță are șanse să plece la un club importnat din străinătate”, susține Torje.

Reclamă

Gabi Torje, sfat pentru Deian Sorescu

Torje îl sfătuiește pe Sorescu să nu se grăbească și să plece la insistențele conducerii clubului. Fostul mijlocaș al ”câinilor” susține că Deian trebuie să aleagă ce-i mai bine pentru el.

Să nu fie disperat să plece și să nu plece doar că îl roag cineva, să plece ca să ia clubul 200.000 de euro. Să plece unde crede el că va fi bine pentru el”, a mai spus Torje la AS.ro.

Deian Sorescu are 23 de ani și este cotat la 1,4 milioane de euro de transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și