Închide meniul
EXCLUSIV

Torje le spulberă speranțele ”câinilor”: ”Dacă Dinamo era vicecampioană, lua 3 milioane pe Deian!” Cât crede că pot încasa pe Sorescu

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 18 iunie 2021, 14:09

Torje le spulberă speranțele ”câinilor”: ”Dacă Dinamo era vicecampioană, lua 3 milioane pe Deian!” Cât crede că pot încasa pe Sorescu

Gabi Torje

Gabi Torje, într-un interviu pentru AntenaSport

Torje le spulberă speranțele ”câinilor” în ceea ce privește suma de bani pe care ar urma să o încaseze pe Sorescu. Fostul mijlocaș al lui Dinamo susține că Deian nu va putea fi vândut pe mai mult de 700.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Deian juca așa cum a jucat, iar Dinamo era vicecampioană, luau 3 milioane pe el. Așa pot să ceară 7-8 sute de mii pe el, maxim. E foarte greu să se ia bani mulți pe Sorescu, în momentul de față”, a spus Torje într-un interviu pentru AntenaSport.

Torje le spulberă speranțele ”câinilor”

Torje îl cunoaște foarte bine pe jucătorul de 23 de ani. Gabriel susține că Sorescu este gata să facă pasul către o echipă de afară.

Nu se uită nimeni doar la fotbalist, individual, toată lumea se uită la performanțele echipei. Cu cât ai mai multe performanțe, cu atât poți să vinzi jucători pe bani mai mulți.

Este un fotbalist valoros, a facut pasul și la echipa națională. Cu siguranță are șanse să plece la un club importnat din străinătate”, susține Torje.

Reclamă

Gabi Torje, sfat pentru Deian Sorescu

Torje îl sfătuiește pe Sorescu să nu se grăbească și să plece la insistențele conducerii clubului. Fostul mijlocaș al ”câinilor” susține că Deian trebuie să aleagă ce-i mai bine pentru el.

Să nu fie disperat să plece și să nu plece doar că îl roag cineva, să plece ca să ia clubul 200.000 de euro. Să plece unde crede el că va fi bine pentru el”, a mai spus Torje la AS.ro.

Deian Sorescu are 23 de ani și este cotat la 1,4 milioane de euro de transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Sfatul lui Gabi Torje pentru Deian Sorescu
  • Deian Sorescu e cel mai bun produs de export de la Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și