Închide meniul

Universitatea Craiova și-a vândut un titular din play-off-ul trecut! Câți bani au încasat oltenii

Alexandru Ivan Publicat: 18 iunie 2021, 18:03

Reclamă
Universitatea Craiova și-a vândut un titular din play-off-ul trecut! Câți bani au încasat oltenii

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Stephane Acka, OUT de la Universitatea Craiova

Stephane Acka a semnat cu formaţia israeliană Ironi Kiryat Shmona. Fundașul ivorian a fost vândut pentru numai 80.000 de euro, potrivit Pro Sport. Acesta a fost unul dintre oamenii de bază din echipa lui Ouzounidis în a doua parte a sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stephane Acka a plecat de la Universitatea Craiova

Stephane Acka a fost integralist în 7 din cele 10 meciuri disputate de olteni în play-off-ul din stagiunea precedentă. Acesta a prins 16 minute și în finala Cupei României împotriva Astrei.

Acka era la a doua experiență în tricoul Universității. Fundașul ivorian a mai evoluat pentru olteni în perioada 2014-2017 și apoi din 2019. Între timp, acesta a jucat în Turcia, la Erzurumspor.

30 de ani are Stephane Acka. Acesta este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 500.000 de euro.

Rotaru anunță mișcări de trupe la Universitatea Craiova

Patronul oltenilor vrea să-și facă echipă de titlu în sezonul viitor. Mihai Rotaru a anunțat că negociază cu un fundaș central și un mijlocaș la închidere.

Reclamă

Lucrăm la două achiziții în acest moment, speră să le definitivăm. E vorba de un fundaș central și de un jucător care poate evolua în linia de fund. S-ar putea să plece un jucător, dar nu unul de naționala României. Staff-ul știe ce are de făcut, mâine plecăm spre Austria, iar pe 10 iulie e Supercupa cu CFR Cluj, primul meci”, a mai spus Mihai Rotaru.

Pe lângă Acka, Universitatea Craiova s-a despărţit până acum de Juan Camara, Alexandru Tudorie şi Andrei Marinescu. În ceea ce privește achizițiile, oltenii i-au adus pe Gustavo Di Mauro și Jovan Markovic (reveniți după împrumuturi), Alexandru Mărieș, Denis Rusu și David Lazar.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și