Închide meniul

Universitatea Craiova și-a vândut un titular din play-off-ul trecut! Câți bani au încasat oltenii

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 iunie 2021, 18:03

Universitatea Craiova și-a vândut un titular din play-off-ul trecut! Câți bani au încasat oltenii

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Stephane Acka, OUT de la Universitatea Craiova

Stephane Acka a semnat cu formaţia israeliană Ironi Kiryat Shmona. Fundașul ivorian a fost vândut pentru numai 80.000 de euro, potrivit Pro Sport. Acesta a fost unul dintre oamenii de bază din echipa lui Ouzounidis în a doua parte a sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stephane Acka a plecat de la Universitatea Craiova

Stephane Acka a fost integralist în 7 din cele 10 meciuri disputate de olteni în play-off-ul din stagiunea precedentă. Acesta a prins 16 minute și în finala Cupei României împotriva Astrei.

Acka era la a doua experiență în tricoul Universității. Fundașul ivorian a mai evoluat pentru olteni în perioada 2014-2017 și apoi din 2019. Între timp, acesta a jucat în Turcia, la Erzurumspor.

30 de ani are Stephane Acka. Acesta este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 500.000 de euro.

Rotaru anunță mișcări de trupe la Universitatea Craiova

Patronul oltenilor vrea să-și facă echipă de titlu în sezonul viitor. Mihai Rotaru a anunțat că negociază cu un fundaș central și un mijlocaș la închidere.

Reclamă

Lucrăm la două achiziții în acest moment, speră să le definitivăm. E vorba de un fundaș central și de un jucător care poate evolua în linia de fund. S-ar putea să plece un jucător, dar nu unul de naționala României. Staff-ul știe ce are de făcut, mâine plecăm spre Austria, iar pe 10 iulie e Supercupa cu CFR Cluj, primul meci”, a mai spus Mihai Rotaru.

Pe lângă Acka, Universitatea Craiova s-a despărţit până acum de Juan Camara, Alexandru Tudorie şi Andrei Marinescu. În ceea ce privește achizițiile, oltenii i-au adus pe Gustavo Di Mauro și Jovan Markovic (reveniți după împrumuturi), Alexandru Mărieș, Denis Rusu și David Lazar.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și