Închide meniul

Schimb de replici fabulos între Ronaldinho și Sergio Ramos. „Îți aduci aminte de seara asta?/ Da, dar seara asta a fost mult mai bună!”

Alexandru Ivan Publicat: 18 iunie 2021, 21:05

Reclamă
Schimb de replici fabulos între Ronaldinho și Sergio Ramos. „Îți aduci aminte de seara asta?/ Da, dar seara asta a fost mult mai bună!

Profimedia

Ronaldinho, dialog cu Sergio Ramos

Ronaldinho a fost cel care a pornit totul. „Dințosul” a postat o poză cu el și Sergio Ramos dintr-un derby Barcelona – Real Madrid 3-3, disputat pe 10 martie 2007. Atunci, Lionel Messi, la doar 19 ani, reușea primul hat-trick din cariera de profesionist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Schimb de replici fabulos între Ronaldinho și Sergio Ramos

„Îți aduci aminte de seara asta?”, l-a întrebat Ronaldinho pe Sergio Ramos.

Răspunsul lui Sergio Ramos nu s-a lăsat așteptat. La rândul său, Ramos a postat o poză cu petrecerea de finalul sezonului respectiv. Atunci, galacticii cucereau titlul cu numărul 30 în La Liga.

„Îmi aduc aminte de seara aia, dar seara asta a fost mult mai bună!”, a scris și Sergio Ramos.

Reclamă
Reclamă 4

Sergio Ramos și Ronaldinho au fost adversari direcți în 8 derby-uri „El Clasico”. Amândoi au câștigat câte 2 meciuri, iar alte 4 s-au terminat la egalitate.

Ronaldinho a mai jucat pentru Barcelona până în 2008, fiind îndepărtat după venirea lui Pep Guardiola. De cealaltă parte, Ramos și-a anunțat recent plecarea de la Real Madrid, după 16 ani petrecuți în tricoul blanco.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
23:41

Ce a spus Andrei Ivan despre plecarea de la Universitatea Craiova. Anunţ de ultimă oră + Reacţia lui Gâlcă

23:34

Ovidiu Sabău anunţă revoluţia la U Cluj după ratarea Conference League: „Vom decide cine va rămâne, fără sentimente”

23:24

Reacţia lui Alexandru Chipciu când a fost întrebat de transferul la FCSB! Ironii pentru olteni: „S-au îmbrăcat la loc!”

23:19

Dan Nistor a răbufnit şi a făcut scandal după ce U Cluj a ratat Conference League: „Stăm în 5-6 înşi. Nu ducem un campionat”

23:15

VIDEOElveția – Cehia 0-2. Cehii sunt campioni mondiali, după o finală nebună. Campionatul Mondial de hochei a fost live în AntenaPLAY

23:00

Universitatea Craiova – U Cluj 1-1 (5-4 d.l.d).Oltenii au câştigat barajul pentru Conference League, la loviturile de departajare

1 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 2 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoCum a ajuns să arate Iulian Filipescu la 50 de ani! Declarații rare ale fostului internațional „de aur”, retras din viața publică 4 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 5 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 6 Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda
Citește și