Închide meniul

Sergio Ramos, cu ochii în lacrimi la despărţirea de Real Madrid: „Unul dintre cele mai dificile momente din viaţa mea!” Promisiunea făcută fanilor

Antena Sport Publicat: 17 iunie 2021, 13:59

Reclamă
Sergio Ramos, cu ochii în lacrimi la despărţirea de Real Madrid: „Unul dintre cele mai dificile momente din viaţa mea! Promisiunea făcută fanilor

Sergio Ramos a plecat de la Real Madrid

Sergio Ramos, eroul lui Real Madrid

Sergio Ramos a avut un discurs emoţionant la conferinţa de presă în care s-a despărţit de Real Madrid. Ramos le-a promis fanilor celor de la Real Madrid că va reveni într-o zi la clubul pentru care a jucat 16 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A venit acest moment, unul dintre cele mai dificile din viaţa mea. O etapă unică din viața mea se închide. Nimic nu va fi ca ceea ce am trăit aici. Vreau să arăt în continuare cel mai bun nivel al meu și să adaug un alt titlu la palmares. Mulțumesc mult tuturor. Ne vedem mai târziu, pentru că mai devreme sau mai târziu mă voi întoarce„, a spus Sergio Ramos.

„Vei rămâne în istorie drept unul dintre cei mai mari căpitani din istoria clubului. Astăzi, întreaga suflare a Madridului îți mulțumește penrtu tot ce ai făcut aici, ești o legendă! Nu este o zi ușoară, cu toții suntem afectați de acest moment.

Vreau să fii fericit în continuare și să știi că Real Madrid va fi mereu a doua ta casă. Vei rămâne un ambasador al clubului oriunde vei merge”, a i-a spus şi Perez.

Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid

Căpitanul lui Real se află la final de contract şi nu a ajuns la un acord cu preşedintele Florentino Perez, care ar fi vrut să-i fie diminuat contractul.

Reclamă
Reclamă

PSG şi Manchester City sunt printre echipele care sunt interesate de serviciile lui Ramos.

Ramos, fundaşul cu 101 goluri pentru Real Madrid

Ramos a jucat 671 de meciuri la madrileni, pentru care a înscris 101 goluri şi a oferit 40 de pase decisive! El a fost transferat cu o sumă uriaşă la vremea respectivă, 27 de milioane de euro, de la Sevilla.

Reclamă
Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:01

EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute”

8:32

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

8:30

Luis Enrique, discurs exploziv după Arsenal – PSG 2-0: „Nu am de gând să-ți explic tactica pentru că nu ai înțelege-o”

0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și