Închide meniul

CFR Cluj l-a convins pe Giedrius Arlauskis! Lituanianul rămâne la campioană pentru grupele europene

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2021, 15:15

Reclamă
CFR Cluj l-a convins pe Giedrius Arlauskis! Lituanianul rămâne la campioană pentru grupele europene

Giedrius Arlauskis, atac la Dan Petrescu

Hepta

Arlauskis s-a întors în primăvara aceasta pentru a ajuta decisiv CFR Cluj să câştige al patrulea titlu consecutiv în Liga 1. Ajuns la 33 de ani, Arla a fost portarul care a apărat cinci partide din play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj l-a convins pe Giedrius Arlauskis! Lituanianul rămâne la campioană pentru grupele europene

Arlauskis e de şase ori campion în Liga 1. Pe lângă cele patru titluri menţionate mai sus, el a câştigat campionatul şi cu Unirea Urziceni (2008-09) şi FCSB (2014-15). El a făcut un gest uriaş în primăvara trecută, jucând gratis pentru ardeleni. „Sunt dispus să joc fără bani până la vară, doar din recunoștință față de club! Am câștigat aici bani, trofee, vreau să fac și eu un gest la schimb!”, a declarat Arlauskis.

În luna septembrie a anului trecut, portarul a semnat pentru două sezoane cu Al Shabab, însă arabii au fost nevoiţi să renunţe la acesta, fiind presaţi de regula care nu îi permite clubului să aibă decât maximum 7 jucători străini. Acum, conform prosport.ro, el va rămâne la CFR.

CFR Cluj – Ludogorets 1-1

Marius Şumudică a oferit primele declaraţii după meciul amical jucat de CFR Cluj în cantonamentul din Austria: 1-1, cu Ludogoreţ. Antrenorul campioanei din Liga 1 a anunţat că echipa sa va deveni şi mai puternică după încă două transferuri. El i-a ironizat pe adversari pentru că nu au ajuns la poartă în prima repriză, deşi Keşeru a marcat.

„Un meci bun, dificil, încă suntem în perioada de acumulare, dar creștem de la meci la meci. Au venit și jucătorii de la echipa națională și cu încă două transferuri care sunt în discuție cu domnul președinte cu siguranță CFR -ul va arăta ok.

Reclamă

Sper din tot sufletul să-i facem fericiți pe suporterii noștri. Vrem să trecem de primul tur, să ne continuăm aventura europeană. M-a mulțumit atitudinea jucătorilor, exact ce am pregătit aia au făcut, păcat că am luat un gol din lovitură liberă. Eu cred că în prima repriză bulgarii nici nu au ajuns la poartă.

Nu au avut nicio ocazie, noi am avut 5-6 ocazii. În a doua repriză am reușit să marcăm, am arătat altfel. E important să nu pierzi mai ales că am întâlnit o echipă cu un buget mult superior nouă, echipă care plătește salarii de 7-800 000 de euro, care a fost de multe ori în grupele Champions League și Europa League”, a spus Marius Şumudică la finalul partidei, într-un interviu postat pe pagina de Facebook a clubului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și