Închide meniul

„L-am lovit cu piciorul!” Lionel Messi l-a exasperat pe un fundaş legendar. „M-a dezintegrat, m-a distrus mental!”

Mihai Ispas Publicat: 20 iunie 2021, 23:47

Reclamă
„L-am lovit cu piciorul! Lionel Messi l-a exasperat pe un fundaş legendar. „M-a dezintegrat, m-a distrus mental!

Leo Messi

Profimedia

Alessandro Nesta, fostul fundaş al lui Lazio şi Milan şi al naţionalei Italiei, a povestit un epidos inedit dintr-un meci în care l-a avut adversar pe Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi l-a exasperat pe Alessandro Nesta. „M-a dezintegrat”

Nesta era pe finalul carierei, în timp ce Messi avea doar 25 de ani.

„Ceea ce mă deprima era că sprintase de zece ori în zece minute. Iar eu, la 37 de ani, începeam să obosesc. La al zecelea, l-am lovit cu piciorul, apoi am căzut pe gazon extenuat. Vedeam stele verzi, iar el deja îmi întindea mâna ca să mă ridic.

Acolo, m-a distrus mental! M-a dezintegrat! Înţelegi?! Eram jos şi după două secunde am deschis ochii şi i-am văzut faţa şi mâna întinsă. M-a distrus mental acolo”, a povestit Nesta pentru „Calciatori Brutti”, citat de itasportpress.it

Alessandro Nesta, în duel cu Lionel Messi, într-un meci AC Milan - Barcelona din Champions League
Profimedia

Cine este Alessandro Nesta

Alessandro Nesta are acum 45 de ani. El şi Francesco Totti au fost printre vedetele invitate de itaieni pe gazon la ceremonia de la Roma, care a precedat startul Euro 2020.

Reclamă
Alessandro Nesta şi Francesco Totti înainte de Italia - Turcia, de la Euro 2020
Profimedia

Nesta a jucat 78 de meciuri în tricoul echipei naţionale, pentru care a reuşit să marcheze un gol. Alături de „Squadra Azzutta” a ridicat Cupa Mondială în 2006. În ciuda reacţiei faţă de Messi, Nesta era recunoscut mai ales pentru eleganţa intervenţiilor sale.

Nesta a crescut la Lazio, unde a evoluat în perioada 1993-2002. A trecut la AC Mila până în 2012. Au urmat apoi doi ani la Montreal Impact şi retragerea de la Chennaiyin FC, din India.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și