Închide meniul

„L-am lovit cu piciorul!” Lionel Messi l-a exasperat pe un fundaş legendar. „M-a dezintegrat, m-a distrus mental!”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 20 iunie 2021, 23:47

„L-am lovit cu piciorul! Lionel Messi l-a exasperat pe un fundaş legendar. „M-a dezintegrat, m-a distrus mental!

Leo Messi

Profimedia

Alessandro Nesta, fostul fundaş al lui Lazio şi Milan şi al naţionalei Italiei, a povestit un epidos inedit dintr-un meci în care l-a avut adversar pe Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi l-a exasperat pe Alessandro Nesta. „M-a dezintegrat”

Nesta era pe finalul carierei, în timp ce Messi avea doar 25 de ani.

„Ceea ce mă deprima era că sprintase de zece ori în zece minute. Iar eu, la 37 de ani, începeam să obosesc. La al zecelea, l-am lovit cu piciorul, apoi am căzut pe gazon extenuat. Vedeam stele verzi, iar el deja îmi întindea mâna ca să mă ridic.

Acolo, m-a distrus mental! M-a dezintegrat! Înţelegi?! Eram jos şi după două secunde am deschis ochii şi i-am văzut faţa şi mâna întinsă. M-a distrus mental acolo”, a povestit Nesta pentru „Calciatori Brutti”, citat de itasportpress.it

Alessandro Nesta, în duel cu Lionel Messi, într-un meci AC Milan - Barcelona din Champions League
Profimedia

Cine este Alessandro Nesta

Alessandro Nesta are acum 45 de ani. El şi Francesco Totti au fost printre vedetele invitate de itaieni pe gazon la ceremonia de la Roma, care a precedat startul Euro 2020.

Reclamă
Alessandro Nesta şi Francesco Totti înainte de Italia - Turcia, de la Euro 2020
Profimedia

Nesta a jucat 78 de meciuri în tricoul echipei naţionale, pentru care a reuşit să marcheze un gol. Alături de „Squadra Azzutta” a ridicat Cupa Mondială în 2006. În ciuda reacţiei faţă de Messi, Nesta era recunoscut mai ales pentru eleganţa intervenţiilor sale.

Nesta a crescut la Lazio, unde a evoluat în perioada 1993-2002. A trecut la AC Mila până în 2012. Au urmat apoi doi ani la Montreal Impact şi retragerea de la Chennaiyin FC, din India.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și