Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Stai, mă, puştiule lângă mine că aici se stă mult!” Eugen Neagoe, moment genial când a intrat în vestiarul Craiovei: „Imediat în stânga stătea el!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2021, 11:04

„Stai, mă, puştiule lângă mine că aici se stă mult! Eugen Neagoe, moment genial când a intrat în vestiarul Craiovei: „Imediat în stânga stătea el!

Captură AS.ro LIVE

Eugen Neagoe a fost invitatul lui Cătplin Oprişan la AS.ro LIVE

Eugen Neagoe a făcut dezvăluiri savuroase la AS.ro LIVE. Neagoe şi-a adus aminte de momentul când a intrat prima dată în vestiarul Universităţii Craiova. Nae Tilihoi a fost cel care l-a luat sub aripă pe Neagoe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu am debutat în campionat în 86-87 cu foştii mari jucători ai Craiovei Maxima. Erau jucători imenşi. Lung, Negrilă, Tilihoi, Ştefănescu, Irimescu, Cârţu, Geolgă. Balaci pleca la FC Olt, la Scorniceşti. La câteva luni a plecat şi Costică Ştefănescu la FC Braşov.

Am prins loc în vestiar chiar între Nae Tilihoi şi Nae Ungureanu. Am intrat în vestiar şi imediat în partea stângă stătea Tilihoi. Şi mi-a zis. Stai, mă, puştiule aici lângă mine că aici se stă mulţi ani. Şi am stat 9 ani. Am fost bine primit. Universitatea Craiova a reuşit de două ori event-ul. Unul l-am câştigat noi şi unul Craiova Maxima în 1981„, a spus Eugen Neagoe la AS.ro LIVE.

AS.RO LIVE | Eugen Neagoe: „M-au selectat să merg la atletism!”

Fotbalul nu a fost primul sport la care a fost selectat Neagoe. Acesta a spus că a fost selectat la atletism, însă s-a lăsat după numai două zile.

Au venit nişte profesori de la atletism la noi la şcoală. Nu îmi plăcea, dar soarta a fost aşa să fie. M-au selectat să merg la atletism. Am fost două zile la atletism, făceam antrenament pe stadionul central. După două zile, pe terenul de zgură era în spate, am văzut copiii de la fotbal. Am crezut că era grupa de la Universitatea Craiova, dar era de la clubul sportiv şcolar.

Reclamă

Am stat, m-am uitat la ei, am mers la antrenor. Primul meu antrenor a fost profesorul Petre Petculescu. L-am întrebat, domnule profesor, pot să intru să joc şi cu băieţii ăştia. A zis, da. Mi-a dat un maiou, am intrat în teren, am continuat cu băieţii jocul. Apoi m-a chemat a doua zi la o grupă mai mare şi am rămas la fotbal. Nu mi-a plăcut cu alergatul nici ca jucător„, a mai spus Eugen Neagoe.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și