Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Stai, mă, puştiule lângă mine că aici se stă mult!” Eugen Neagoe, moment genial când a intrat în vestiarul Craiovei: „Imediat în stânga stătea el!”

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2021, 11:04

„Stai, mă, puştiule lângă mine că aici se stă mult! Eugen Neagoe, moment genial când a intrat în vestiarul Craiovei: „Imediat în stânga stătea el!

Captură AS.ro LIVE

Eugen Neagoe a fost invitatul lui Cătplin Oprişan la AS.ro LIVE

  • Eugen Neagoe, la AS.ro LIVE
  • Ce s-a întâmplat când a intrat în vestiarul Universităţii Craiova

Eugen Neagoe a făcut dezvăluiri savuroase la AS.ro LIVE. Neagoe şi-a adus aminte de momentul când a intrat prima dată în vestiarul Universităţii Craiova. Nae Tilihoi a fost cel care l-a luat sub aripă pe Neagoe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu am debutat în campionat în 86-87 cu foştii mari jucători ai Craiovei Maxima. Erau jucători imenşi. Lung, Negrilă, Tilihoi, Ştefănescu, Irimescu, Cârţu, Geolgă. Balaci pleca la FC Olt, la Scorniceşti. La câteva luni a plecat şi Costică Ştefănescu la FC Braşov.

Am prins loc în vestiar chiar între Nae Tilihoi şi Nae Ungureanu. Am intrat în vestiar şi imediat în partea stângă stătea Tilihoi. Şi mi-a zis. Stai, mă, puştiule aici lângă mine că aici se stă mulţi ani. Şi am stat 9 ani. Am fost bine primit. Universitatea Craiova a reuşit de două ori event-ul. Unul l-am câştigat noi şi unul Craiova Maxima în 1981„, a spus Eugen Neagoe la AS.ro LIVE.

Reclamă

AS.RO LIVE | Eugen Neagoe: „M-au selectat să merg la atletism!”

Fotbalul nu a fost primul sport la care a fost selectat Neagoe. Acesta a spus că a fost selectat la atletism, însă s-a lăsat după numai două zile.

Au venit nişte profesori de la atletism la noi la şcoală. Nu îmi plăcea, dar soarta a fost aşa să fie. M-au selectat să merg la atletism. Am fost două zile la atletism, făceam antrenament pe stadionul central. După două zile, pe terenul de zgură era în spate, am văzut copiii de la fotbal. Am crezut că era grupa de la Universitatea Craiova, dar era de la clubul sportiv şcolar.

Reclamă

Am stat, m-am uitat la ei, am mers la antrenor. Primul meu antrenor a fost profesorul Petre Petculescu. L-am întrebat, domnule profesor, pot să intru să joc şi cu băieţii ăştia. A zis, da. Mi-a dat un maiou, am intrat în teren, am continuat cu băieţii jocul. Apoi m-a chemat a doua zi la o grupă mai mare şi am rămas la fotbal. Nu mi-a plăcut cu alergatul nici ca jucător„, a mai spus Eugen Neagoe.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă