Închide meniul

OFICIAL | Gică Hagi va antrena Farul Constanţa: „Ştiu cât de importantă este întoarcerea lui pe bancă”

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2021, 12:15 / Actualizat: 21 iunie 2021, 15:04

Reclamă
OFICIAL | Gică Hagi va antrena Farul Constanţa: „Ştiu cât de importantă este întoarcerea lui pe bancă

AS.ro LIVE

Marica a explicat ce se întâmplă cu locul Farului din Liga 2

Gică Hagi va antrena Farul Constanţa. Anunţul a fost făcut de Gică Popescu, preşedintele noului club care a rezultat din fuziunea dintre Viitorul şi Farul Constanta. Evenimentul a fost marcat printr-o conferinţă de presă la care au participat Gică Hagi, Gică Popescu, Ciprian Marica, dar şi autorităţile locale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noua echipă se va numi Farul Constanţa şi va juca la Ovidiu. Gică Popescu a anunţat că Hagi va antrena noua echipă.

Gică Hagi va antrena Farul Constanţa

Pentru mine este un moment extrem de emoționant, pentru că într-o țară în care toată lumea se dezbină, există și oameni care vor să se unească. Această fuziune este cea mai importantă mișcare sportivă din istoria sportului constănţean. Pentru mine are o dublă însemnătate.

Sunt aici în calitate de președinte al Farului Constanța și întoarcerea pe bancă a lui Gică. Este fuziunea acestor branduri și, al doilea lucru, întoarcerea pe bancă a lui Gică (n.r. Hagi). Știu cât de importantă este întoarcerea lui pe bancă. Întotdeauna am fost de părere că atunci când două branduri se unesc, rezultatul este întotdeauna mai puternic „, a spus Gică Popescu.

FC Farul Constanţa s-a reunit

După obișnuita vizită medicală, lotul constănțenilor va pleca astăzi într-un cantonament de aproximativ două săptămâni la Poiana Brașov, acolo unde va disputa și șase partide de verificare.

Reclamă

Lotul deplasat la Brașov – portari: Arpad Tordai, Cosmin Dur-Bozoancă, Ștefan Mușat; jucători: Damian Dussaut, Alexandru Georgescu, Sebastian Mladen, Virgil Ghiță, Gabriel Dănuleasa, Darius Grosu, Bogdan Lazăr, Josemi, Roberto Mălăele, Eduard Radaslavescu, Andrei Artean, Gabriel Buta, Nicolas Popescu, Constantin Grameni, Carlo Casap, Aurelian Chițu, Vlad Mihalcea, Ianis Malama, Ely Fernandes, Alexi Pitu, Ștefan Bodișteanu, Luca Andronache, Enes Sali.

Lipsesc din acest stagiu de pregătire internaționalii de tineret Radu Boboc, Andrei Ciobanu și George Ganea, aflați în stagiu de pregătire cu Naționala României care va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a anunţat site-ul oficial al clubului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și