Închide meniul

OFICIAL | Gică Hagi va antrena Farul Constanţa: „Ştiu cât de importantă este întoarcerea lui pe bancă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2021, 12:15 / Actualizat: 21 iunie 2021, 15:04

OFICIAL | Gică Hagi va antrena Farul Constanţa: „Ştiu cât de importantă este întoarcerea lui pe bancă

AS.ro LIVE

Marica a explicat ce se întâmplă cu locul Farului din Liga 2

Gică Hagi va antrena Farul Constanţa. Anunţul a fost făcut de Gică Popescu, preşedintele noului club care a rezultat din fuziunea dintre Viitorul şi Farul Constanta. Evenimentul a fost marcat printr-o conferinţă de presă la care au participat Gică Hagi, Gică Popescu, Ciprian Marica, dar şi autorităţile locale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noua echipă se va numi Farul Constanţa şi va juca la Ovidiu. Gică Popescu a anunţat că Hagi va antrena noua echipă.

Gică Hagi va antrena Farul Constanţa

Pentru mine este un moment extrem de emoționant, pentru că într-o țară în care toată lumea se dezbină, există și oameni care vor să se unească. Această fuziune este cea mai importantă mișcare sportivă din istoria sportului constănţean. Pentru mine are o dublă însemnătate.

Sunt aici în calitate de președinte al Farului Constanța și întoarcerea pe bancă a lui Gică. Este fuziunea acestor branduri și, al doilea lucru, întoarcerea pe bancă a lui Gică (n.r. Hagi). Știu cât de importantă este întoarcerea lui pe bancă. Întotdeauna am fost de părere că atunci când două branduri se unesc, rezultatul este întotdeauna mai puternic „, a spus Gică Popescu.

FC Farul Constanţa s-a reunit

După obișnuita vizită medicală, lotul constănțenilor va pleca astăzi într-un cantonament de aproximativ două săptămâni la Poiana Brașov, acolo unde va disputa și șase partide de verificare.

Reclamă

Lotul deplasat la Brașov – portari: Arpad Tordai, Cosmin Dur-Bozoancă, Ștefan Mușat; jucători: Damian Dussaut, Alexandru Georgescu, Sebastian Mladen, Virgil Ghiță, Gabriel Dănuleasa, Darius Grosu, Bogdan Lazăr, Josemi, Roberto Mălăele, Eduard Radaslavescu, Andrei Artean, Gabriel Buta, Nicolas Popescu, Constantin Grameni, Carlo Casap, Aurelian Chițu, Vlad Mihalcea, Ianis Malama, Ely Fernandes, Alexi Pitu, Ștefan Bodișteanu, Luca Andronache, Enes Sali.

Lipsesc din acest stagiu de pregătire internaționalii de tineret Radu Boboc, Andrei Ciobanu și George Ganea, aflați în stagiu de pregătire cu Naționala României care va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a anunţat site-ul oficial al clubului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gică Hagi va antrena Farul Cosntanţa
  • Viitorul şi Farul au fuzionat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și