Închide meniul
EXCLUSIV

Neagoe, genial la AS.ro LIVE! Când va lua Craiova un nou titlu în Liga 1! Marea dezamăgire a tehnicianului: ”Mi-aș fi dorit o singură echipă pe care să o iubească toți oltenii!”

Silviu Corneanu Publicat: 21 iunie 2021, 13:14 / Actualizat: 21 iunie 2021, 15:45

Reclamă
Neagoe, genial la AS.ro LIVE! Când va lua Craiova un nou titlu în Liga 1! Marea dezamăgire a tehnicianului: ”Mi-aș fi dorit o singură echipă pe care să o iubească toți oltenii!”

AS.ro

Neagoe, genial la AS.ro LIVE

Neagoe, genial la AS.ro LIVE. Craiova a făcut eventul în 81, cu Oblemenco pe bancă, și în 91, cu Cârțu ca și antrenor, ambii foști atacanți. ”Geană” știe când va mai reuși Craiova o astfel de performanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Glumeam zilele trecute cu cineva de la Craiova și i-am zis, ca o glumă: îți aduci aminte, că eventul, în 81, s-a luat marele Oblemenco.

În 91 s-a luat cu Sorin Cârțu antrenor, ambii au fost atacanți. Să așteptați să vin eu antrenor la Craiova și atunci o să luați eventul 🙂”, a povestit Eugen Neagoe, râzând, la AS.ro LIVE.

Neagoe, genial la AS.ro LIVE

Eugen Neagoe susține că secretul succesului din 1991 a fost forța și unitatea grupului.

Cârțu era un antrenor căruia-i plăcea disciplina, alergam foarte mult. Eram foarte uniți, crescusem împreună marea majoritate. Era foarte greu să pătrundă cineva din afară”, a dezvăluit Neagoe la AS.ro LIVE.

Reclamă

Eugen Neagoe, dezamăgit de situația din Bănie

Neagoe consideră că Craiova ar trebui să aibă o singură echipă. Tehnicianul este dezamăgit de faptul că fanii din Oltenia au ajuns să se certe între ei.

Mi-aș fi dorit ca la Craiova să existe o echipă foarte puternică, astfel ca toți oamenii din Oltenia să iubească acea echipă. În acest moment, sunt două echipe. Suporterii sunt împărțiți.

Nici nu vreau să mă gândesc ce o să fie la jocul dintre cele două echipe. S-a ajuns ca oamenii din Craiova să se urască unii cu alții, când putea fi foarte simplu o singură echipă și să se bată cu restul formațiilor din România”, a declarat Eugen Neagoe la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și