Închide meniul

„Octavian Popescu putea fi cel mai scump jucător din România!” Oferta uriaşă confirmată de Victor Becali. Ce a spus despre Man şi Mihăilă

Mihai Ispas Publicat: 21 iunie 2021, 17:44

Reclamă
„Octavian Popescu putea fi cel mai scump jucător din România! Oferta uriaşă confirmată de Victor Becali. Ce a spus despre Man şi Mihăilă

Octavian Popescu, noul preferat al lui Gigi Becali de la FCSB

Octavian Popescu, FCSB SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fost agent FIFA, Victor Becali deţine firma care îl reprezintă pe Octavian Popescu. El a confirmat oferta de 13 milioane de euro despre care Gigi Becali a spus că ar fi fost de la Juventus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Octavian Popescu putea fi cel mai scump jucător din România!”

”Oferta pentru Octavian Popescu a existat, nu pot spune dacă a fost din Italia. Octavian Popescu are 18 ani, e normal să fie urmărit de cluburile importante, ei ştiu toţi jucătorii. A existat oferta, a fost refuzată, vedem ce va fi.

El putea deja să fie cel mai scump jucător din România, dar n-a fost să fie. Gigi Becali e cel care hotărâşte. El mai poate avea oferte, importante sunt evoluțiile”, a declarat Victor Becali pentru digisport.ro.

Ce a spus Victor Becali despre Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Victor Becali a vorbit şi despre viitorul lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă, cei doi români pe care Parma vrea să-i păstreze şi în Serie B.

”Nu e o tragedie dacă vor juca în Serie B. S-a dus Buffon în Serie B, au jucat şi alţii, Chiellini, Hagi, Mateuţ, Răducioiu. Un an de Serie B poate fi foarte bun. Ei fac parte din proiectul Parmei, mişcări sunt foarte puţine acum. Nu e 100% că rămân, ei sunt jucătorii Parmei, dacă va veni o ofertă tentantă, nu se știe.

Reclamă

Cred că asta şi ideea pentru care l-au adus pe Buffon, el poate apăra în continuare. A avut şi alte oferte, dar a ales să se întoarcă unde a început fotbalul. Toţi au de învăţat de la Buffon, el poate fi cel care strânge grupul ăsta de tineri şi să promoveze”, a mai spus Victor Becali.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și