Închide meniul

Parma a decis! Ce se va întâmpla cu Dennis Man și Valentin Mihăilă după revenirea lui „Superman” Buffon: „Acest lucru e sigur!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iunie 2021, 19:42

Parma a decis! Ce se va întâmpla cu Dennis Man și Valentin Mihăilă după revenirea lui „Superman Buffon: „Acest lucru e sigur!

Profimedia

Parma s-a decis asupra lui Man și Mihăilă

Parma a decis ce se va întâmpla cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă în următorul sezon. Decizia a fost luată după revenirea legendarului Gianluigi Buffon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma a decis ce se va întâmpla cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă după revenirea legendarului Buffon

„Cruciaţii” n-au de gând să renunţe la cei doi internaţionali român. Mauro Pederzoli, directorul sportiv al Parmei, a anunţat că Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt consideraţi „jucători de perspectivă”, astfel că vor evolua în Serie B în următoarea stagiune.

„Preşedintele Kyle Krause a fost cel care a venit cu ideea de a-l aduce la echipă pe Gianluigi Buffon. Încă nu ştim ce se va întâmpla cu fotbaliştii cu experienţă precum Juraj Kucka, însa un lucru este sigur: fotbaliştii tineri, de perspectivă, precum Valentin Mihăilă şi Dennis Man, vor râmăne”, a spus Mauro Pederzoli, citat de Forza Parma.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, cifre excelente în Serie A

Transferat la începutul anului cu 13 milioane de euro, dintre care 2 milioane sunt sub formă de bonusuri, Dennis Man a marcat 2 goluri şi a dat 1 pasă de gol, în 14 meciuri jucate în tricoul Parmei.

În schimb, Valentin Mihăilă, ajuns în Italia în schimbul a 8,5 milioane de euro, în toamna anului trecut, a marcat de 4 ori şi oferit 3 pase decisive, în 23 de meciuri. Cei doi au fost accidentaţi şi au ratat ultimele meciuri ale Parmei.

Reclamă
Dennis Man și Valentin Mihăilă, în timpul meciului Parma - Inter 2-0
profimedia
Citește și:

Gianluigi Buffon a revenit la Parma. Clip impresionant de prezentare pentru noul coleg al lui Man şi Mihăilă

Gianluigi Buffon s-a întors la Parma. Legendarul portar a fost prezentat de Parma, acolo unde va face echipă cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă. „Superman se întoarce”, a fost mesajul Parmei.

Veteranul italian a apărat doar 12 meciuri în sezonul trecut. În vârstă de 43 de ani, Buffon a mai jucat în afară de Juventus, la Parma şi PSG. Buffon a adunat în total 683 de partide pentru torinezi cu care a câştigat 21 de trofee, dintre care 10 titluri de campion al Italiei.

În urmă cu două luni, Gianluigi Buffon a declarat că şi-a programat finalul carierei pentru vara lui 2023, când va avea 45 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Am învăţat că nu există nimic sigur în viaţă. (…) În mintea mea am o limită pentru cariera mea de jucător: iunie 2023. Dar s-ar putea să mă retrag şi peste 4 luni”, a spus Buffon, într-un interviu acordat pentru The Guardian.

Recomandări
  • Parma a decis ce se va întâmpla cu Dennis Man și Valentin Mihăilă
  • Anunţul a fost făcut după revenirea lui „Superman” Buffon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și