Închide meniul

Vedeta care râde de Anamaria Prodan, după scandalul de divorţ. „De aceea sunt așa aglomerate instanțele în România!”

Publicat: 21 iunie 2021, 19:40

Reclamă
Vedeta care râde de Anamaria Prodan, după scandalul de divorţ. „De aceea sunt așa aglomerate instanțele în România!

Facebook Anamaria Prodan

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, aflată în centrul unui scandal legat de un posibil divorţ de Laurenţiu Reghecampf, este ironizată de Victor Becali, cel cu care se află în conflict din cauza transferului lui Dennis Man de la FCSB la Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali râde de Anamaria Prodan: „De aceea sunt așa aglomerate instanțele în România!”

Prodan l-a dat în judecată pe fotbalist pentru că a semnat contractul cu echipa din Italia reprezentat de firma verilor Ioan şi Victor Becali.

”Nu mă interesează pe mine, de ce să fiu dezamăgit? Fiecare om face ce vrea, spune ce vrea și răspunde pentru faptele lui. E o țară liberă, face fiecare ce vrea. Pe mine de ce să mă acționeze în instanță?

Cum a fost luat Dennis Man? Și eu acum te pot acționa în instanță că ai venit aici, la birou. Se va dovedi că am vorbit la telefon și am fost de acord. Nu e niciun fel de problemă.

Tocmai de aceea sunt așa aglomerate instanțele astea, că cine n-are ce face dă pe cineva în judecată pe cineva și oamenii care au probleme reale trebuie să aștepte pentru că-s aglomerate instanțele. N-am eu de ce să-mi fac probleme”, a spus Victor Becali pentru digisport.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan: „Nu ştiu cine e Gigi Becali”

Anamaria Prodan nu l-a iertat nici pe Gigi Becali, pe care l-a atacat dur în urmă cu câteva zile.

„Pe Man l-am acționat în instanță. Poftim? Cine? Nu știu cine e Gigi Becali, nu știu cine e. Pe mine cine mă trădează, nu mă mai întorc niciodată nici dacă mor de foame. Eu când îți dau totul și tu mă tratezi așa, atunci ești zero în fața mea. Eu cred că Gigi Becali în toată existența lui nu a avut un om care să țină mai mult la el și nici nu a avut vreodată un prieten.

E vorba de caracter. De-aia nici nu are vreun prieten. Eu vin din altă lume, am altă educație. Probabil a obosit să țină pasul. Nu vreau să vorbesc despre Gigi Becali. Toată lumea vorbește de Gigi Becali, dar nimeni nu spune nimic despre el pentru că nu are ce”, a spus Anamaria Prodan, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și