Închide meniul

Au început negocierile pentru Ionuţ Radu! Portarul român, aşteptat în La Liga pentru meciurile de foc cu Real Madrid, Barcelona şi Atletico

Dragoș Vasile Publicat: 22 iunie 2021, 12:21

Reclamă
Au început negocierile pentru Ionuţ Radu! Portarul român, aşteptat în La Liga pentru meciurile de foc cu Real Madrid, Barcelona şi Atletico

Mediafax Foto / Lucian Danciu via Hepta

Ionuţ Radu are planuri mari

Au început negocierile pentru Ionuţ Radu. Goalkeeper-ul lui Inter poate ajunge în această vară în La Liga, la Real Sociedad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au început negocierile pentru Ionuţ Radu! Portarul român poate ajunge la Real Sociedad

Ionuţ Radu a intrat pe radarul celor de la Real Sociedad, care au început deja negocierile cu Inter, scrie Mundodeportivo. Bascii se luptă pentru semnătura portarului român cu Hellas Verona.

Recent, presa din Italia anunţa că românul va fi folosit ca monedă de schimb. Campioana Italiei îl vrea pe portarul Marco Silvestri, care ar urma să fie rezerva lui Samir Handanovic. Mutarea urma să fie intermediată de cunoscutul Mino Raiola. Totuşi, transferul a picat, cel puţin pentru moment, după ce echipa din La Liga şi-a manifestat interesul.

Sursa citată scrie că Real Sociedad vrea să realizeze transferul până pe data de 8 iulie, când va avea loc reuniunea lotului.

 

Reclamă

Ionuţ Radu, campion cu Inter în Serie A

Ionuţ Radu a câştigat titlul cu Inter sezonul trecut. Nerazzurrii au încheiat hegemonia lui Juventus şi au cucerit campionatul după o pauză de 11 ani.

Ionuţ Radu a intrat la pauza meciului câştigat de Inter cu 5-1 contra lui Sampdoria. Au fost primele minute bifate de român în sezonul trecut. Ultimul său meci data din decembrie 2019.

Ionuț Radu a bifat 33 de apariții în Serie A, pentru Genoa, în stagiunea 2018/2019. Dintre acestea, șase au fost fără gol primit. A urmat apoi EURO U21 2019, unde Radu a fost printre cei mai buni tricolori. În ianuarie 2020, Inter i-a întrerupt împrumutul la Genoa și l-a trimis la Parma. N-a jucat niciun meci pentru echipa „cruciaților”.

Reclamă 4 / 0/3

Revenit vara trecută pe Meazza, Radu n-a bifat nicio apariție. Ultimul său meci a fost pe 9 ianuarie 2020. La sfârșitul acelui an, Radu avea o cotă de 15 milioane de euro. Ionuț Radu are în prezent 23 de ani și a ajuns să valoreze 6 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și