Închide meniul

Un selecționer de la Euro 2020 a fost aproape să antreneze în România! Dezvăluirea unui membru din Generația de Aur

Alexandru Ivan Publicat: 22 iunie 2021, 16:32

Reclamă
Un selecționer de la Euro 2020 a fost aproape să antreneze în România! Dezvăluirea unui membru din Generația de Aur

Profimedia

Marco Rossi, alături de Didier Deschamps

Sabău și Marco Rossi s-au cunoscut la Brescia, în 1992. Aceștia au fost colegi de cameră și au rămas buni prieteni. După ce au trecut de la gazon la banca tehnică, Sabău a încercat să-l aducă pe Rossi în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a întâmplat în 2018, când Marco Rossi începuse tratativele cu Federația Maghiară pentru a prelua banca Ungariei. Ioan Ovidiu Sabău a vrut să-l aducă pe prietenul său italian la Universitatea Cluj.

Marco Rossi, aproape să antreneze în România

„Când era în Slovacia l-am sunat și chiar i-am făcut o ofertă să vină în România, la U Cluj. Și mi-a spus: Acum sunt în discuții să preiau naționala Ungariei, poate cu altă ocazie. Apoi am tot ținut legătura. A preluat naționala și am mai vorbit”, a dezvăluit Ioan Ovidiu Sabău, pentru Pro Sport.

Marco Rossi a făcut adevărate minuni pe banca Ungariei. Acesta i-a readus pe maghiari pe prima scenă a fotbalului european, reușind să-i califice la Euro 2020.

Ungaria a avut ghinion și a picat în grupa „Morții”, alături de Portugalia, campioana europeană en-titre, Franța, campioana mondială en-titre, și Germania. Cu toate acestea, ungurii nu s-au făcut de râs.

Reclamă

Ungaria a remizat cu Franța, 1-1, la și a fost învinsă de Portugalia, 0-3, după ce a menținut tabela neschimbată timp de 80 de minute. Pentru naționala lui Marco Rossi urmează meciul cu Germania.

„Am vorbit înainte și după meciul cu Portugalia. Am și glumit. L-am întrebat dacă poate dormi. I-am spus: Lasă că ai bătut Croația, joci cu Portugalia, care e problema?

Râdea. Acestea sunt meciurile adevărate. Să joci în cea mai puternică grupă, cu campioana europeană, Portugalia, cu Franța, campioana mondială, cu Germania…„, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău.

Reclamă 4 / 0/3

Lumezzane, Pro Patria, Spezia, AC Scafatese, Honved și Dunajska Streda sunt echipele antrenate de Marco Rossi de-a lungul carierei. Acesta este adeptul unei apărări cu 3 fundași centrali, implementând acest sistem și la naționala Ungariei.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
Vezi toate știrile
Citește și