Închide meniul

Un selecționer de la Euro 2020 a fost aproape să antreneze în România! Dezvăluirea unui membru din Generația de Aur

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 iunie 2021, 16:32

Un selecționer de la Euro 2020 a fost aproape să antreneze în România! Dezvăluirea unui membru din Generația de Aur

Profimedia

Marco Rossi, alături de Didier Deschamps

Sabău și Marco Rossi s-au cunoscut la Brescia, în 1992. Aceștia au fost colegi de cameră și au rămas buni prieteni. După ce au trecut de la gazon la banca tehnică, Sabău a încercat să-l aducă pe Rossi în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a întâmplat în 2018, când Marco Rossi începuse tratativele cu Federația Maghiară pentru a prelua banca Ungariei. Ioan Ovidiu Sabău a vrut să-l aducă pe prietenul său italian la Universitatea Cluj.

Marco Rossi, aproape să antreneze în România

„Când era în Slovacia l-am sunat și chiar i-am făcut o ofertă să vină în România, la U Cluj. Și mi-a spus: Acum sunt în discuții să preiau naționala Ungariei, poate cu altă ocazie. Apoi am tot ținut legătura. A preluat naționala și am mai vorbit”, a dezvăluit Ioan Ovidiu Sabău, pentru Pro Sport.

Marco Rossi a făcut adevărate minuni pe banca Ungariei. Acesta i-a readus pe maghiari pe prima scenă a fotbalului european, reușind să-i califice la Euro 2020.

Ungaria a avut ghinion și a picat în grupa „Morții”, alături de Portugalia, campioana europeană en-titre, Franța, campioana mondială en-titre, și Germania. Cu toate acestea, ungurii nu s-au făcut de râs.

Reclamă

Ungaria a remizat cu Franța, 1-1, la și a fost învinsă de Portugalia, 0-3, după ce a menținut tabela neschimbată timp de 80 de minute. Pentru naționala lui Marco Rossi urmează meciul cu Germania.

„Am vorbit înainte și după meciul cu Portugalia. Am și glumit. L-am întrebat dacă poate dormi. I-am spus: Lasă că ai bătut Croația, joci cu Portugalia, care e problema?

Râdea. Acestea sunt meciurile adevărate. Să joci în cea mai puternică grupă, cu campioana europeană, Portugalia, cu Franța, campioana mondială, cu Germania…„, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău.

Reclamă 4 / 0/3

Lumezzane, Pro Patria, Spezia, AC Scafatese, Honved și Dunajska Streda sunt echipele antrenate de Marco Rossi de-a lungul carierei. Acesta este adeptul unei apărări cu 3 fundași centrali, implementând acest sistem și la naționala Ungariei.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și