Închide meniul
Foto

Ioana Năstase şi-a retras cererea de divorţ! „Pentru Ilie a fost o mare surpriză”. Anunţul de ultimă oră făcut de Ioana

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2021, 16:37

Reclamă
Ioana Năstase şi-a retras cererea de divorţ! „Pentru Ilie a fost o mare surpriză”. Anunţul de ultimă oră făcut de Ioana

Facebook

Ioana Năstase şi-a retras cererea de divorţ

„Da, ați aflat corect. Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea. Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Năstase şi-a retras cererea de divorţ!

Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva”, a spus Ioana, citată de click.ro.

Decizia a venit la trei luni de când Ioana intentase divorţul. Pe 2 martie, ea se prezentase la Judecătoria din Hârşova cu solicitarea de divorţ. Totul pornise de la momentul în care Ioana a fost bătută de fostul mare jucător, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor.

Ilie Năstase, acuzat de Ioana: „Am ajuns acasă şi am rămas şocată. O ploaie de palme!”

Ilie şi Ioana Năstase nu se vor despărţi! Au trecut trei luni de la scandalul imens, în care fostul sportiv a fost acuzat că şi-a bătut soţia. Pe 8 ianuarie, aceasta a chemat Poliţia, dar refuzat să depună plângere pentru ca Năstase să nu ajungă la închisoare.

„Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia”, spunea Ioana, la momentul respectiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și