Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Secretul succesului Stelei 2006! ”De la Valencia am anunțat că o să fim o forță!” Regretul acelei generații: ”Puteam să ne schimbăm viețile!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 iunie 2021, 13:25

Secretul succesului Stelei 2006! ”De la Valencia am anunțat că o să fim o forță!” Regretul acelei generații: ”Puteam să ne schimbăm viețile!”

AS.ro

Secretul succesului Stelei 2006

Secretul succesului Stelei 2006 era faptul că jucătorii formau un grup unit. Sorin Paraschiv susține că aventura a început de la meciul cu Valencia. Steaua a întors atunci rezultatul, după ce pierduse cu 0-2 în Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Secretul succesului Stelei 2006

Nu ne-am calificat întâmplător în Champions League. Deja anunțam de la meciul cu Valencia că o să fim o forță. Valencia era câștigătoare de Champions League.

Am fost un lot de maxim 20 de jucători. Am făcut o echipă tip. Dacă intrau un jucător, maxim doi, în perioada de transferuri. Nu prea aveau unde.

A urmat Champions League. Noi ne-am bucurat când am căzut cu Real Madrid, dar, totuși, poate era bine să nu picăm cu ei atunci. Ar fi fost mai bine să jucăm cu altă echipă mai accesibilă”, a dezvăluit Sorin Paraschiv la AS.ro LIVE.

Peripeții în drum spre Kiev

Paraschiv și-a adus aminte de peripețiile pe care le-au avut în drumul spre Kiev. Steaua a trebuit să revină la București, după ce un geam de la avion s-a fisurat. ”Meciul cu Dinamo Kiev a fost unul istoric pentru noi”, și-a amintit Paraschiv.

Reclamă

Am plecat, iar după vreo 30-35 de minute ne-au anunțat că trebuie să ne întoarcem. Piloții nu ne-au zis, în avion, ca să nu ne sperie. Când am revenit în București am văzut că era geamul crăpat la avion. Am stat câteva ore, l-au înlocuit și am plecat iarăși.

Meicul ăla a fost istoric pentru noi. Primul meci în grupele Champions League. Am făcut un meci fantastic. Eram foarte concentrați. Am deschis scorul, ne-au egalat, am revenit imediat. Au venit și golurile lui Dică”, a mai spus Paraschiv la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai trist meci pentru Steaua 2006

Sorin Paraschiv susține că returul semifinalei cu Boro este cel mai trist meci pentru generația sa. Steaua a pieredut atunci calificarea în finală, deși la un momentdat conducea cu 3-0.

Meciul cu Boro este cea mai tristă amintire, puteam să ajungem într-o finală istorică. Puteam să ne schimbă viețile. Am pierdut o vilă cu ei, am mai pierdut o vilă și cu Rosenborg”, susține Sorin Paraschiv.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și