Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Steaua, întâlnire de gală cu Real Madrid! Roș-albaștrii voiau să o dea parte-n parte cu ”galacticii”! Cum a marcat Ramos pe Ghencea: ”L-a sunat Guti să vină-n atac!” :)

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 22 iunie 2021, 16:09

Steaua, întâlnire de gală cu Real Madrid! Roș-albaștrii voiau să o dea parte-n parte cu ”galacticii”! Cum a marcat Ramos pe Ghencea: ”L-a sunat Guti să vină-n atac!” :)

AS.ro

Steaua, întâlnire de gală cu Real. Poveștile lui Sorin Paraschiv

Steaua, întâlnire de gală cu Real Madrid! Steaua voia să o dea parte-n parte cu Real. ”Am crezut că se poate!”, își amintește Sorin Paraschiv, după 15 ani. Sergio Ramos le-a tăiat însă rapid aripile. Jucătorul care tocmai a plecat, după 16 ani de la Madrid, a marcat în minutul 9, după o centrare perefectă a lui Guti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paraschiv a povestit la AS.ro LIVE o fază care l-a avut în prim-plan pe Guti. În momentul în care se pregătea să execute cornerul, un telefon a aterizat lângă fostul jucător al ”galacticilor” care s-a făcut că vorbește la el. ”A luat telefonul și l-a chemat pe Ramos în atac”, glumeau steliștii între ei, după ce au primit gol de la fundașul dreapta, pe atunci.

Cum a marcat Ramos pe Ghencea

Paraschiv a dezvăluit după 15 ani ce glume făceau jucătorii de la Steaua între ei. Chiar dacă au pierdut cu 1-4, steliștii au avut puterea să glumească.

În Ghencea, după meciul cu Dinamo Kiev, aveam cu Real. Ne gândeam că putem, dar nu s-a putut. Erau balauri. Abia te țineai după ei. Am avut impresia că nu au jucat la turație maximă. E diferență, ce să faci.

Mai glumeam între noi, la primul gol al lor. A bătut Guti corner, s-a aruncat cu un telefon spre el. L-a luat, l-a pus la ureche, s-a făcut că vorbește la telefon. Noi mai glumeam, după meci, ziceam că l-a sunat pe Ramos, să vină că-i dă pasă de gol”, a povestit Sorin Paraschiv la AS.ro LIVE.

Reclamă

Steaua, întâlnire gală cu Real Madrid

Real Madrid s-a impus cu 4-1 în Ghencea. Pentru ”galactici” au înscris Ramos, Raul, Robinho și Van Nistelrooy. Pentru Steaua a marcat Vali Badea.

În returul de la Madrid, Real s-a impus cu 1-0. Bănel Nicoliță a marcat un autogol care a rămas în istorie în fața a 25.000 de români prezenți pe Santiago Bernabeu.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și