Închide meniul

Dusan Uhrin și-a pierdut răbdarea la Dinamo și amenință cu plecarea. Care este situația lui Paul Anton și Deian Sorescu

Alexandru Ivan Publicat: 23 iunie 2021, 16:59

Reclamă
Dusan Uhrin și-a pierdut răbdarea la Dinamo și amenință cu plecarea. Care este situația lui Paul Anton și Deian Sorescu

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo, din rău în mai rău

Suporterii-acționari ai lui Dinamo au emis un comunicat despre situația delicată din cadrul echipei. Mai mulți jucători au cerut să plece din cauza restanțelor financiare. În aceste condiții, antrenorul Dusan Uhrin începe să-și piardă răbdarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul ceh amenință că va pleca din Ștefan cel Mare dacă nu-și poate face meseria în condiții normale.

Dinamo, din rău în mai rău

De asemenea, fanii din DDB au precizat că există câteva oferte pe numele lui Paul Anton și Deian Sorescu, iar aceștia ar putea pleca.

În acest moment, 27 de jucători se antrenează alături de staff-ul lui Dusan Uhrin în Turcia. „Câinii” nu știu câți vor mai rămâne la echipă și după stagiul de pregătire.

Ce ne-a transmis Dușan tuturor câinilor După cum știți, Dinamo a plecat în cantonament, în Turcia. Sunt 27 de jucători, plus Dușan și staff-ul. Mulți dintre jucători și-au depus memorii, iar pentru Deian și Anton există oferte, deci e posibil să plece. Înțelegeți situația în care se află Uhrin!? Antrenorul pregătește în Turcia o echipă de care nu știe ce se va alege la întoarcere. La amicalul cu Galata, pe 27, va introduce un prim 11 fără a avea certitudinea că jucătorii vor mai fi la Dinamo în iulie. Și totuși omul acesta, un profesionist desăvârșit, care a acceptat provocarea (nebună) de a salva Dinamo de la retrogradare, s-a urcat în avion. Câți ar fi făcut-o!?
Dușan a cerut însă o discuție înainte, cu cei care l-au adus. Cu singura entitate care se încăpățânează să țină clubul în viață. I-am prezentat atât situația exactă în care se află Dinamo, cât și soluțiile pentru a putea începe campionatul. Un singur lucru ne-a cerut Dușan! Indiferent de soluția pe care se va merge, să depunem toate eforturile pentru ca el să își mai poată face meseria. Există inclusiv varianta ca DDB să lase Dinamo să cadă, însă evident că nu o luăm în calcul. Vom lupta până la capăt! Iar lupta noastră, astăzi, este aceea de a reuși să îl păstrăm pe Uhrin la Dinamo, pentru că avem mare nevoie de el! Pentru ca acest lucru să se întâmple, e obligatoriu să rezolvăm două probleme. 1. Să achităm salarii, pentru ca jucătorii să își retragă memoriile. 2. Să deblocăm transferurile.
Prima problemă nu poate fi rezolvată fără implicarea suporterilor. DDB a demarat deja discuții cu parteneri ai lui Dinamo. DDB caută soluții și în altă parte, batem în continuare la uși, unele se deschid, altele nu, câteva ne-au fost trântite în nas. Nu-i nimic, ne-am asumat, Dinamo va trăi! Până una alta, cea mai sigură cale de a reuși să ducem Dinamo mai departe rămânem noi, suporterii săi. Haideți să împărțim povara pe cât mai mulți umeri – Comunicat DDB

Reclamă

Aleksander Mitrovic, aproape de Serie A

Aleksander Mitrovic, portarul de numai 18 ani care s-a despărțit deja de Dinamo, e aproape să ajungă în Serie A, la Genoa, informează site-ul tuttomercatoweb.com.  De asemenea, acesta ar mai avea oferte și din Germania.

„Concurență puternică din Germania, dar Genoa încearcă să forțeze. Următoarele zile vor fi decisive. Roș-albaștrii la muncă, Mitrovic este pe drum”, anunță sursa citată.

Aleksander Mitrovic a fost crescut la Dinamo. Acesta și-a reziliat contractul cu alb-roșiii din cauza restanțelor financiare. Puștiul nu primise niciun ban din cei 8 000 de lei datorați de club.

Reclamă 4 / 0/3

Mitrovic nu a apucat să joace un meci oficial pentru Dinamo, dar a evoluat în amicalul de lux din luna martie împotriva lui Dinamo Kiev, scor 0-3.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și