Închide meniul

Dusan Uhrin și-a pierdut răbdarea la Dinamo și amenință cu plecarea. Care este situația lui Paul Anton și Deian Sorescu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 iunie 2021, 16:59

Dusan Uhrin și-a pierdut răbdarea la Dinamo și amenință cu plecarea. Care este situația lui Paul Anton și Deian Sorescu

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo, din rău în mai rău

Suporterii-acționari ai lui Dinamo au emis un comunicat despre situația delicată din cadrul echipei. Mai mulți jucători au cerut să plece din cauza restanțelor financiare. În aceste condiții, antrenorul Dusan Uhrin începe să-și piardă răbdarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul ceh amenință că va pleca din Ștefan cel Mare dacă nu-și poate face meseria în condiții normale.

Dinamo, din rău în mai rău

De asemenea, fanii din DDB au precizat că există câteva oferte pe numele lui Paul Anton și Deian Sorescu, iar aceștia ar putea pleca.

În acest moment, 27 de jucători se antrenează alături de staff-ul lui Dusan Uhrin în Turcia. „Câinii” nu știu câți vor mai rămâne la echipă și după stagiul de pregătire.

Ce ne-a transmis Dușan tuturor câinilor După cum știți, Dinamo a plecat în cantonament, în Turcia. Sunt 27 de jucători, plus Dușan și staff-ul. Mulți dintre jucători și-au depus memorii, iar pentru Deian și Anton există oferte, deci e posibil să plece. Înțelegeți situația în care se află Uhrin!? Antrenorul pregătește în Turcia o echipă de care nu știe ce se va alege la întoarcere. La amicalul cu Galata, pe 27, va introduce un prim 11 fără a avea certitudinea că jucătorii vor mai fi la Dinamo în iulie. Și totuși omul acesta, un profesionist desăvârșit, care a acceptat provocarea (nebună) de a salva Dinamo de la retrogradare, s-a urcat în avion. Câți ar fi făcut-o!?
Dușan a cerut însă o discuție înainte, cu cei care l-au adus. Cu singura entitate care se încăpățânează să țină clubul în viață. I-am prezentat atât situația exactă în care se află Dinamo, cât și soluțiile pentru a putea începe campionatul. Un singur lucru ne-a cerut Dușan! Indiferent de soluția pe care se va merge, să depunem toate eforturile pentru ca el să își mai poată face meseria. Există inclusiv varianta ca DDB să lase Dinamo să cadă, însă evident că nu o luăm în calcul. Vom lupta până la capăt! Iar lupta noastră, astăzi, este aceea de a reuși să îl păstrăm pe Uhrin la Dinamo, pentru că avem mare nevoie de el! Pentru ca acest lucru să se întâmple, e obligatoriu să rezolvăm două probleme. 1. Să achităm salarii, pentru ca jucătorii să își retragă memoriile. 2. Să deblocăm transferurile.
Prima problemă nu poate fi rezolvată fără implicarea suporterilor. DDB a demarat deja discuții cu parteneri ai lui Dinamo. DDB caută soluții și în altă parte, batem în continuare la uși, unele se deschid, altele nu, câteva ne-au fost trântite în nas. Nu-i nimic, ne-am asumat, Dinamo va trăi! Până una alta, cea mai sigură cale de a reuși să ducem Dinamo mai departe rămânem noi, suporterii săi. Haideți să împărțim povara pe cât mai mulți umeri – Comunicat DDB

Reclamă

Aleksander Mitrovic, aproape de Serie A

Aleksander Mitrovic, portarul de numai 18 ani care s-a despărțit deja de Dinamo, e aproape să ajungă în Serie A, la Genoa, informează site-ul tuttomercatoweb.com.  De asemenea, acesta ar mai avea oferte și din Germania.

„Concurență puternică din Germania, dar Genoa încearcă să forțeze. Următoarele zile vor fi decisive. Roș-albaștrii la muncă, Mitrovic este pe drum”, anunță sursa citată.

Aleksander Mitrovic a fost crescut la Dinamo. Acesta și-a reziliat contractul cu alb-roșiii din cauza restanțelor financiare. Puștiul nu primise niciun ban din cei 8 000 de lei datorați de club.

Reclamă 4 / 0/3

Mitrovic nu a apucat să joace un meci oficial pentru Dinamo, dar a evoluat în amicalul de lux din luna martie împotriva lui Dinamo Kiev, scor 0-3.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și