Închide meniul

Gigi Becali ține la prețul lui Florin Tănase: „Nu accept niciun euro mai puțin!” Care este situația lui Olimpiu Moruțan

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 iunie 2021, 18:11

Gigi Becali ține la prețul lui Florin Tănase: „Nu accept niciun euro mai puțin! Care este situația lui Olimpiu Moruțan

Hepta

Gigi Becali

Gigi Becali ține de prețul lui Florin Tănase. Golgheterul sezonului trecut al Ligii 1 poate pleca de la FCSB doar pentru 4,5 milioane de euro. Al Ain și-a manifestat intens interesul pentru căpitanul roș-albaștrilor, dar oferta arabilor nu s-a ridicat la pretențiile lui Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, anunț categoric despre transferurile lui Tănase și Moruțan

De asemenea, Gigi Becali a precizat că lucrurile sunt clare și în privința transferului lui Moruțan. Cel mai bun pasator din sezonul trecut al Ligii 1 poate pleca doar pentru 15 milioane de euro.

„Nu accept niciun euro mai puțin nici la Moruțan, nici la Tănase. Lucrurile sunt clare. Dacă arabii îmi dau 4.500.000 de euro, atunci batem palma imediat”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Pe lângă Al Ain, Florin Tănase a intrat în atenția și altor echipe precum Anderlecht, Olympique Marseille, Sampdoria, Bașakșehir și New York City.

În ceea ce-l privește pe Olimpiu Moruțan, acesta este curtat intens de Galatasaray.

Reclamă

Florin Tănase, „ca și plecat de la FCSB”

Presa din Portugalia și din zona Golfului susține că românul este ca și plecat de la FCSB. Portughezii de la ”Record” anunță și ei transferul lui Tănase de la FCSB la Al Ain. Aceștia notează că golgheterul Ligii 1 este foarte aproape de a ajunge la echipa pregătită de Pedro Emanuel.

Echipa emblemă a Golfului le-a făcut o propunere de aproximativ patru milioane de euro românilor, sumă care pare a fi suficientă pentru ca cele două părți să ajungă la o înțelegere”, susțin cei de la ”Record”.

Căpitanul de la FCSB a evoluat în 36 de meciuri, a marcat 25 de goluri și le-a oferit colegilor 6 pase de gol. ”Decarul” roș-albaștrilor a tras 51 de șuturi, a dat 1660 de pase, a avut 50 de ocazii de gol și a reușit 69 de driblinguri, conform arabilor.

Reclamă 4 / 0/3

26 de ani are Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 este cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com. Tănase mai are contract cu FCSB până la finalul lui 2022

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și