Închide meniul

Florin Tănase, aproape de Al Ain! Anunțul făcut de portughezii de la ”Record” și ce scriu arabii! Suma pe care ar urma să o primească FCSB

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 15 iunie 2021, 9:48

Florin Tănase, aproape de Al Ain! Anunțul făcut de portughezii de la ”Record” și ce scriu arabii! Suma pe care ar urma să o primească FCSB

Florin Tănase, dorit de Galatasaray

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase, aproape de Al Ain. Presa din Portugalia și din zona Golfului susține că românul este ca și plecat de la FCSB. Portughezii de la ”Record” anunță și ei transferul lui Tănase de la FCSB la Al Ain. Aceștia notează că golgheterul Ligii 1 este foarte aproape de a ajunge la echipa pregătită de Pedro Emanuel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase, aproape de Al Ain

Echipa emblemă a Golfului le-a făcut o propunere de aproximativ patru milioane de euro românilor, sumă care pare a fi suficientă pentru ca cele două părți să ajungă la o înțelegere”, susțin cei de la ”Record”.

26 de ani are Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 este cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com. Tănase mai are contract cu FCSB până la finalul lui 2022.

Arabii anunță și ei interesul celor de la Al Ain pentru Florin Tănase

Al Ain este aproape să îl semneze pe playmaker-ul român, Florin Tănase, de la FCSB, pentru 4 milioane de euro”, anunță cei de la ”Editor in Chief”, pe contul lor de Twitter.

Reclamă

Arabii au făcut și o statistică a lui Tănase în sezonul recent încheiat. Căpitanul de la FCSB a evoluat în 36 de meciuri, a marcat 25 de goluri și le-a oferit colegilor 6 pase de gol. ”Decarul” roș-albaștrilor a tras 51 de șuturi, a dat 1660 de pase, a avut 50 de ocazii de gol și a reușit 69 de driblinguri.

Prețul cerut de Gigi Becali pentru Florin Tănase

Pentru Tănase, Becali vrea cel puțin 4,5 milioane de euro. Golgheterul campionatului este dorit de mai mult cluburi din Europa, SUA și zona Golfului.

Reclamă 4 / 0/3

Tănase, 5 milioane. Atât costă el, atât face pentru că are 26 de ani”, spune Becali acum ceva timp, la AS.ro.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și