Închide meniul

Milionarul român care conduce cu fetiţa în portbagajul maşinii de 100.000 de euro. Cum a putut fi surprins

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2021, 9:07

Reclamă
Milionarul român care conduce cu fetiţa în portbagajul maşinii de 100.000 de euro. Cum a putut fi surprins

Spynews

Milionarul român care conduce cu fetiţa în portbagajul maşinii de 100.000 de euro

Chiar dacă este un lucru mai puţin obişnuit, fetiţa chiar se simte în largul ei în bolidul lui Cohn, un Porsche Cayenne pe care Vova Cohn îl conduce chiar şi la cei 77 de ani ai săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul în care a ajuns la piaţă, Cohn a mers la portbagaj pentru a scoate frumoasa fetiţă, alături de care a plecat apoi la cumpărături. Copila avea la ea o sticlă cu apă. La întoarcere, nimic nu s-a schimbat. Cohn a pus fetiţa înapoi în portbagaj şi a plecat spre casă.

Intră aici pentru a vedea imaginile cu fiica lui Cohn!

Verdict sumbru pentru Dinamo

Dinamo, fosta echipă a lui Vladimir Cohn, este aproape de colaps. Sergiu Hanca nu crede că fanii mai rezistă să țină echipa. Fostul jucător al „câinilor” consideră că fără un investitor puternic echipa va ajunge la faliment.

„Sincer, nu cred că poate fi evitat dezastrul la Dinamo. Suporterii au ținut în viață echipa mai mult decât se așteptau. Nici nu știu dacă mai e cineva acum alături de suporteri.

Nu există un investitor puternic. Suporterul se va sătura și el să dea banii copilului la club. E nevoie de susținere, de investitori. Nu cred că nu s-ar găsi investitor, dar datoriile sunt problema. Oricine ar veni și ar vedea datoriile, s-ar retrage”, a declarat Sergiu Hanca la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și