Închide meniul

Verdict sumbru pentru Dinamo! „Nu poate fi evitat dezastrul!” Sergiu Hanca trage un semnal de alarmă: „Suporterul se va sătura să dea bani de la copil!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 24 iunie 2021, 8:40

Verdict sumbru pentru Dinamo! „Nu poate fi evitat dezastrul! Sergiu Hanca trage un semnal de alarmă: „Suporterul se va sătura să dea bani de la copil!

Minune la Dinamo!

Hepta

Verdict sumbru pentru Dinamo. Sergiu Hanca nu crede că fanii mai rezistă să țină echipa. Fostul jucător al „câinilor” consideră că fără un investitor puternic echipa va ajunge la faliment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Verdict sumbru pentru Dinamo

Jucătorii și staff-ul tehnic sunt neplătiți de mai multe luni. Majoritatea vor să plece, iar fanii sunt disperați să facă rost de 150.000 de euro pentru a achita o parte din salarii.

„Sincer, nu cred că poate fi evitat dezastrul la Dinamo. Suporterii au ținut în viață echipa mai mult decât se așteptau. Nici nu știu dacă mai e cineva acum alături de suporteri.

Nu există un investitor puternic. Suporterul se va sătura și el să dea banii copilului la club. E nevoie de susținere, de investitori. Nu cred că nu s-ar găsi investitor, dar datoriile sunt problema. Oricine ar veni și ar vedea datoriile, s-ar retrage”, a declarat Sergiu Hanca la Digi Sport.

Gabi Torje trage un semnal de alarmă

Gabi Torje trage și el un semnal de alarmă la Dinamo. Torje susține că echipa poate ajunge la faliment, dacă nu se vor plăti datoriile către jucători.

Reclamă

”Este o situație dificilă, dar sper că problemele se vor rezolva cât mai repede. Poate prin vânzare unui jucător, prin aducerea unor sponsori. Banii pe care îi aduc suporterii cred că acoperă cheltuielile necesare în momentul de față.

Ceea ce o omoară pe Dinamo, în momentul ăsta, sunt datoriile, procesele intentate la FIFA de jucătorii plecați și neplătiți. Până la urmă trebuie să bagi mâna în buzunar să le plătești, altfel ajungi să te bage în insolvență și faliment”, a spus și Torje, într-un interviu pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și