Închide meniul
Foto

„A fost dezastru! Aveam detectivi pe urma mea!” Celebrul milionar român care îşi urmărea iubita pas cu pas: „Trebuia să îi răspund video”

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2021, 13:00

Reclamă
„A fost dezastru! Aveam detectivi pe urma mea!” Celebrul milionar român care îşi urmărea iubita pas cu pas: „Trebuia să îi răspund video”

Facebook MădălianApostol

Mădălian Apostol

Mădălina Apostol a dezvăluit că Nick Rădoi era extrem de gelos la începutul relaţiei. În primii ani, chiar a urmărit-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De 8 ani de zile știi, în primii 2 ani a fost un dezastru, aveam și detectivi pe urma mea, trebuia să-i răspund video, așa e la început”, a spus Mădălina Apostol la Antena Stars.

Mădălina Apostol: „Acum suntem foarte liniştiţi”

Mădălina Apostol spune că situaţia s-a schimbat acum, iar Nick Rădoi are încredere deplină în ea.

Acum, de atâta timp, putem să nu vorbim și câteva zile, suntem foarte liniștiți, avem încredere și putem să nici nu vorbim câteva zile. Sunt momente în care are treabă, este prins, e foarte prins cu tot ce face acolo, efectiv stă toată ziua la birou, adoarme pe unde apucă, eu îi știu programul, iar dacă nu vorbim 2-3 zile nu e o problemă”, a mai spus Mădălina Apostol pentru sursa mai sus citată, care are o relaţie cu milionarul român de 8 ani.

Ilie Năstase şi-ar fi agresat soţia din cauza lui Nick Rădoi

Nick Rădoi este fostul iubit al Ioanei Simion din cauza căruia Ilie Năstase ar fi bătut-o pe cea care divorţează acum de el. Totul ar fi pornit de la un apel telefonic. Milionarul ar fi sunat-o pe soţia lui Năstase pentru a-i ura „la mulţi ani”, iar acesta a avut un exces de gelozie. Acum, Rădiu este uimit de decizia luată de fosta lui iubită.

Reclamă

„Nu mă așteptam, ăsta este adevărul. Pe Ioana trebuie s-o superi foarte tare ca să facă un astfel de pas! Sunt surprins și, totodată, o înțeleg că își dorește liniște în viața ei. Și decizia ei sunt convins că este spre binele ei. Totul este foarte fragil acum între acești oameni și fix eu mai lipsesc. 

Nu vreau să am nici un amestec, este viața lor și știu ei bine ce să facă, că, dacă spun ceva despre asta, problemele lor se pot agrava și nu vreau să-mi dau cu părerea”, a spus Nick Rădoi, citat de click.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și