Închide meniul

Fostul iubit al Ioanei şi omul din cauza căruia Ilie Năstase ar fi batut-o rupe tăcerea. "Fix eu mai lipsesc"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 martie 2021, 10:02

Fostul iubit al Ioanei şi omul din cauza căruia Ilie Năstase ar fi batut-o rupe tăcerea. "Fix eu mai lipsesc"

Facebook Ioana Simion

Reacţia fostului iubit al Ioanei Simion

"Nu mă așteptam, ăsta este adevărul. Pe Ioana trebuie s-o superi foarte tare ca să facă un astfel de pas! Sunt surprins și, totodată, o înțeleg că își dorește liniște în viața ei. Și decizia ei sunt convins că este spre binele ei. Totul este foarte fragil acum între acești oameni și fix eu mai lipsesc. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu vreau să am nici un amestec, este viața lor și știu ei bine ce să facă, că, dacă spun ceva despre asta, problemele lor se pot agrava și nu vreau să-mi dau cu părerea", a spus Nick Rădoi, citat de click.ro. 

Ioana a confirmat divorţul de Ilie Năstase

Ioana Năstase a avut o apariţie de 300.000 de euro la Judecătoaria Hârşova. Soţia lui Ilie Năstase a venit cu un superb Bentley, primit chadou de la soţul său, iar ca accesorii au ieşit în evidenţă geanta Hermes şi pantofii Louboutin.

"Da, așa este. Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe", a spus Ioana, pentru sursa citată. 

Ilie Năstase, acuzat de Ioana: "Am ajuns acasă şi am rămas şocată. O ploaie de palme!"

Ilie şi Ioana Năstase se vor despărţi la două luni de la scandalul imens, în care fostul sportiv a fost acuzat că şi-a bătut soţia. Pe 8 ianuarie, aceasta a chemat Poliţia, dar refuzat să depună plângere pentru ca Năstase să nu ajungă la închisoare.

Reclamă

"Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia", spunea Ioana, la momentul respectiv.

Ilie şi Ioana Năstase s-au cununat religios în vara anului trecut. Naşii le-au fost Ciprian Marica şi soţia lui. Fostul campion de la Roland Garros (1973) şi US Open (1972) a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și